Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Mijn buurvrouw beweert dat Sempervivum eetbaar is ?
De blaadjes van deze plant mixt ze met hele citroenen (niet bespoten) en dan voegt ze daar honing aan toe!
Eén week in de frigo laten, en dan elke dag een lepeltje (in hout of plastiek, vooral geen inox) en dat zou ons immuun stelsel versterken ! Dit gedurende één week !
Bedankt, LT voor uw reactie !
Maar ondanks mijn buurvrouw dit voor ons klaar gemaakt heeft, ben ik er toch niet gerust in !
Ze heeft dat ergens op internet gelezen hoe ze dat moest maken !
Plants For A Future doet al jaren onderzoek naar eetbare en medicinale planten. Bij de beschrijvingen staan ook telkens verwijzingen naar (meestal wetenschappelijke) boeken of artikels waar ze zich op baseren.
Als ze twijfels hebben over de betrouwbaarheid van een boek zetten ze dat er ook bij.
De nummers van de verwijzingen vind je terug op https://pfaf.org/user/cmspage.aspx?pageid=174
Wie wat hulp kan gebruiken met de Engelse tekst, vind onder de hoofding 'Translate this page:' de mogelijkheid om een automatische vertaling van google te krijgen.
bij " Velt " verkoopt men eeen heel erg interessant boek, , over onkruid, " O,kruidboek" en ik leerde er uit,dat zelfs de akkerwinde keuken gerichtis, in slaatjes en in soepen,