menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Alleen voor Paronoto

Dany

Dany

Dat staat allemaal onder Gratis virusscanner overzicht en dan bij Panda Cloud antivirus
Panda Cloud Antivirus is een nieuwe gratis virusscanner die geheel gebruik maakt van de cloud en daarmee is deze GRATIS VIRUSSANNER de enige die niet meer gebruik maakt van een reguliere database met virusdefinities die lokaal op uw eigen computer worden opgeslagen. Panda Cloud Antivirus is een compleet anti-virus-pakket dat volwaardige bescherming biedt voor uw computer, middels de cloudtechnolgie van Panda Security biedt deze gratis virusscanner continu bescherming tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software die onder de categorie malware vallen.

Verder is Panda Cloud Antivirus als enige in de categorie gratis virusscanners uitgerust met een functionaliteit met betrekking tot ouderlijk toezicht (Oudercontrole) en dit is vaak een functie die voorbehouden is aan de betaalde Internet Security pakketten. En voor de gebruikers die hier gebruik van maken, maar een gratis virusscanner boven een commerciële verkiezen hebben hiermee een prima gratis beveiligingspakket met de mogelijkheid om bepaalde accounts te limiteren.

Panda Cloud Antivirus is echter wel gebundeld met de Panda Security Toolbar en deze is gebaseerd op de technologie van Blekko en bij de standaard installatie zal de startpagina worden aangepast naar die van MyStart maar dit is tijdens de installatie desgewenst wel uit te schakelen. De Panda Security Toolbar is een extra toevoeging met betrekking tot identiteitsbescherming en extra hulpmiddelen zoals een reputatiesysteem van websites, echter is dit natuurlijk niets meer dan een indicatie van een website die op een bepaald moment is vastgesteld.
Panda Cloud Antivirus – gratis virusscanner

Panda Cloud Antivirus is geheel Nederlandstalig en heeft een overzichtelijke gebruikersinterface en daarmee een zeer gebruiksvriendelijke gratis virusscanner voor de thuisgebruikers. Een zeer interessante beveiligingstechnologie van Panda Cloud Antivirus is de anti-exploit bescherming met betrekking tot het detecteren van zero-day malware die misbruik kan maken van kwetsbaarheden c.q. lekken in bijvoorbeeld Java, Adobe Flash Player en Adobe Reader en dit is natuurlijk eigenlijk een onmisbare beschermingslaag als we kijken naar de verspreiding van malware waar er gebruik wordt gemaakt van exploit-kits.

Panda Cloud Antivirus is verder uitgerust met een DataShield en deze gegevensbescherming controleert de toegang tot uw vertrouwelijke en persoonlijke bestanden en meldt wanneer er verdachte toegangspogingen worden waargenomen. Met de huidige malware c.q. ransomware die ook de lokale bestanden versleuteld wanneer een systeem geinfecteerd is is dit natuurlijk een uitermate handige aanvullende functie in deze gratis viruxsscanner om uw persoonlijke en vooral vertrouwelijke bestanden extra te beveiligen. De gegevensbescherming in Panda Cloud Antivirus kunt u zo instellen dat gehele mappen beveiligd worden maar u kunt ook afzonderlijk processen en programma’s of alleen bepaalde extensies laten beveiligen.


Ook beschikt Panda Cloud Antivirus over de optie “Veilig Starten” dit kan in geval van nood een handige uitkomst bieden, zoals bijvoorbeeld bij een vergrendelde PC als er sprake is van een ransomware infectie, verder biedt Panda Cloud Antivirus gewoon de basis beveiliging, de Firewall is echter alleen beschikbaar in de PRO-versie van Panda Cloud Antivirus.
Panda Cloud Antivirus downloaden

Via de onderstaand download-knop kunt u de gratis virusscanner van Panda direct downloaden van de servers van Panda Security, hierdoor beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand waardoor u na de installatie geen programma-updates en zo min mogelijk virusdefinities hoeft te laten downloaden.

EN HIER STAAT DAN DOWNLOAD en daar moet je op klikken dan bestand uitvoeren of opslaan en dan in je downloads openen en het programma installeert zich
dinsdag 12 juli 2016 - 20:17
Paronoto

Paronoto

Geen doen aan ...wordt "afgeblokt" door AVAST antivirus ....
vrijdag 29 juli 2016 - 21:24
Thefizyx69

Tekst aangepast

Thefizyx69

Eerst avast verwijderen dan nieuwe antivirus installeren.
vrijdag 29 juli 2016 - 21:36

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon