menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Superthrive Poedervorm

Ga naar meest recente reactie

Dany

Dany

Hallo
Bij navraag over die zogezegde superthrive in poedervorm blijkt dat BLOOMBOOSTER te zijn.
De vrouw die dit heeft, had gevraagd aan een kennis in Amerika om superthrive mee te brengen voor haar als hij naar België kwam. Die amerikaan die niks kent van cactussen of van andere planten was naar de Walmart geweest en daar gevraagd achter superthrive, hij had als antwoord gekregen dat ze dat niet meer verkopen maar er was een vervangmiddel van de zelfde firma of verdeler met de zelfde eigenschappen van superthrive dus heeft hij dat meegebracht.
Zij heeft dat produkt al één maal gebruikt op haar cactussen en ze zegt het resultaat na ongeveer een goede week duidelijk zichtbaar was, ze heeft nog nooit zo een groei en bloei gekend van haar planten als dit jaar, ze heeft dat dan ook gegeven aan haar geraniums en orchideeën met het zelfde resultaat.
Dit zou een lichtblauw poeder zijn dat je moet oplossen in water. Er zit een maatschepje bij en je moet één maatje ( ongeveer een grote koffielepel) op 10 liter doen, haar verpakking is ongeveer een halve kilo en ze heeft er nog geen 10$ voor betaalt. Voor planten te laten bewortelen heeft ze nog niks geprobeerd ermee. Over de samenstelling kon ze niks zeggen maar het staat er op (als ik haar zag had ze dat niet bij haar) normaal zie ik haar terug in september en ze gaat mee brengen heeft ze gezegd.
Als er iemand is die meer weet over dit produkt gelieve dit op het forum te plaatsen.
Een vluchtige zoektocht op google heeft me niet veel op gebracht, alleen tot de vaststelling gekomen dat ze in de growshops misschien ook wel nuttige produkten verkopen voor cactuskwekers.
vrijdag 28 juli 2006 - 21:45
Lucl

Lucl

Al die producten zijn natuurlijk zeer aanlokkelijk . Meer bloem meer groei maar hoelang gaat de plant nog leven na al die on natuurlijke hormonen kuren. In de natuur krijgen ze die ook niet.
Men verplicht de plant te groeien en meer te bloemen ik heb er alle sins mij bedenkingen bij dat dit het lange leven van onze planten ten goede komt.
vrijdag 28 juli 2006 - 21:53
Dany

Dany

Dat is een heel goede vraag, maar ik denk dat we dit moeten voorleggen aan de echte specialisten
vrijdag 28 juli 2006 - 22:04
cactelders

Cactelders

Ik denk dat we het alleen in nood moeten gebruiken om een plant te redden of zo, voor de rest laten we best onze planten maar doen , we zijn toch met zijn allen globaal tevreden he , awel houwen zo.
vrijdag 28 juli 2006 - 22:10
Witvis

Witvis

Denk dat we beter bij het natuurlijke uiterlijk blijven onze planten zijn nu al vertroeteld.
Als we eens kijken naar foto's van groeiplaatsen zijn deze meestal wat ruiger.
vrijdag 28 juli 2006 - 22:45
cactelders

Cactelders

TENZIJ NATUURLIJK ALS WE VOLGEND JAAR AAN DE START VAN DE TOUR DE ZWANS WILLEN STAAN!!!!!!
vrijdag 28 juli 2006 - 22:48

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon