Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/14/bloemschikken-creatief-in-de-tuin/3117/materiaal-voor-bloemschikken

menu
Tuinadvies
0

Materiaal voor bloemschikken

Tekst aangepast

Louise

hallo

Ik ben op zoek naar materialen voor bloemschikken (een grafstukje maken met een aantal gehandicapten, een zaal versieren voor een tentoonstelling.....) allemaal voor het goed doel....
Maar alles kost zoveel. Heeft er iemand tips over winkels die voordelig zijn in België, of om zelf materialen te maken. (kransen, krammen, spelden.. droogmateriaal...)
Alle suggesties zijn welkom.
Bedankt.

maandag 16 oktober 2006 - 11:47

Elsh

misschien een beetje late reactie:

www.goedkoop-bloemschikken.nl
zaterdag 11 april 2009 - 20:36

Elsh

misschien een beetje late reactie:

www.goedkoop-bloemschikken.nl
zaterdag 11 april 2009 - 20:37

Linderic

Hallo ,

Met hooi en binddraad kan je voordelige kransen, guirlandes en eigenlijk allerlei vormen zelf maken..........
geregeld eens langslopen in een action winkel(is een keten die op meerdere plaatsen winkels bezit)daar hebben ze dikwijls seizoengebonden leuke hebbedingetjes die kunnen dienen bij het bloemschikken voor weinig geld.
Verder kun je het hele jaar door in de natuur dingen(vruchtjes, takjes, blad...) verzamelen (en eventueel drogen )die wel van pas komen.
In de suppermarkt een berichtje op het prikbord achterlaten is misschien ook een optie, soms gooien mensen spullen weg die nog waardevol kunnen zijn voor bezige handen.........het zijn maar enkele ideetjes die mij nu te binnen schieten maar misschien heb je er iets aan.
groetjes Linda
zaterdag 11 april 2009 - 21:38

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken