Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/12/koken-uit-eigen-tuin/69451/sap-uit-gekookt-fruit

menu
Tuinadvies
0

Sap uit gekookt fruit

Zobbroeck

Dag,
Momenteel pers ik het sap uit frambozen, bramen, kweeperen enz. met de hand door een neteldoek. Maar dat is nogal arbeidsintensief, zeker voor de grotere hoeveelheden.
In een oudere forumbabbel las ik dat iemand een droogzwierder gebruikte. Is dat zo'n ouderwetse trommel voor de was?
Of zijn er zwierders voor fruit en sap? Of zoek ik eerder voor een sappan?
hartelijk
Lidia

donderdag 29 oktober 2020 - 09:49

Tekst aangepast

Lentemode

Wat u nodig heeft, is een SAPEXTRACTOR.

Gezondheid, Lidia !
donderdag 29 oktober 2020 - 15:46

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken