menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Stoofperen

phili

Phili

Hoi,
kleine tip, wij mogen ieder jaar na de handperenpluk de overgebleven peren eraf plukken bij de perengaard.
Om al die lekkere peren te bewaren doe ik ze schoongemaakt in de diepvries.
Als ik ze dan wil eten doe ik ze bevroren in kokend water met rode wijn en kaneelstokje, kruidnagel en foelie even zachtjes doorkoken en je heb heerlijke stoofpeertjes.
groetjes catootje.
maandag 30 april 2007 - 06:09
an

An

wel makelijk
zijn het stoof peren,want er stand niet bij dat je ze na het wassen nog kookt voordat ze in de vriezer gaan
goeie tip

gr an
woensdag 9 mei 2007 - 05:17
phili

Phili

Hoi an,

het zijn gewone handperen geen stoofperen dus als je een perenboom hebt dan krijg je er ineens zoveel en peren zijn snel zacht, dus ik schil ze en snij ze door de helft en haal het klokhuis eruit doe ze in een plastic zakje en zo in de diepvries.
Je proeft echt geen verschil met stoofperen je kunt ze zelf zo eten als je ze ontdooit.
groetjes catootje
donderdag 10 mei 2007 - 04:52
an

An

dat wist ik niet weer wat ge leert

je bent nooit te jong om te leren

gr an
donderdag 10 mei 2007 - 04:55

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon