Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Hoi, kleine tip, wij mogen ieder jaar na de handperenpluk de overgebleven peren eraf plukken bij de perengaard. Om al die lekkere peren te bewaren doe ik ze schoongemaakt in de diepvries. Als ik ze dan wil eten doe ik ze bevroren in kokend water met rode wijn en kaneelstokje, kruidnagel en foelie even zachtjes doorkoken en je heb heerlijke stoofpeertjes. groetjes catootje.
het zijn gewone handperen geen stoofperen dus als je een perenboom hebt dan krijg je er ineens zoveel en peren zijn snel zacht, dus ik schil ze en snij ze door de helft en haal het klokhuis eruit doe ze in een plastic zakje en zo in de diepvries. Je proeft echt geen verschil met stoofperen je kunt ze zelf zo eten als je ze ontdooit. groetjes catootje