menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 4

Witlof strudel met peer.

Ga naar meest recente reactie

WielS

WielS

Witlof strudel met peer.

Bladerdeeg
3 kroppen witlof
1 peer
200 gram Povolone (kaas )
1 theelepeltje zwarte peper

Witlof in reepjes snijden.
Peer kleine stukjes snijden
Kaas in blokjes.

Alle incrediënten met de peper door mekaar husselen .
Op de bladerdeeg verdelen en dichtvouwen.
Insmeren met wat geklopt ei.
Deze pakketjes op een ingevette ovenplaat leggen.
Vervolgens in de op 200 °C voorverwarmde oven plaatsen en na 30 minuten zijn klaar om van te genieten.

Koken uit eigen Tuin

zaterdag 31 december 2016 - 16:38
Joukje Smeding

Joukje Smeding

Oh wat heerlijk. Heb ik geen bladerdeeg in huis!
zaterdag 31 december 2016 - 17:20
charlotje

Charlotje

Leuk idee!
@Jouk, géén bladerdeeg in huis?, wel....... PRRRRRRRRovolonekaas???
zaterdag 31 december 2016 - 17:50
Joukje Smeding

Joukje Smeding

Charlotje. Geitenkaas, friese nagelkaas en nog een ander pittig stukje kaas. Dat moet ook lukken. Zal die kaassoort nog eens opzoeken. We hebben hier een kaasboerderij die bijna ieder jaar wel in de prijzen valt met weer iets aparts. Bijv. TIJNJETALER. Heerlijk.
zaterdag 31 december 2016 - 18:57
LT
zaterdag 31 december 2016 - 20:08
c j de k
zondag 1 januari 2017 - 17:09

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon