Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Dit hier maak ik regelmatig klaar, het is gemakkelijk en snel klaar.
Voor 2 personen gebruik ik een volledig pakje ham en strooi genoeg basilicum in de saus.
Zorg voor veel saus anders is de pasta te droog. Genoeg boter gebruiken en deglaceren met 1 tot 2 glazen wijn.
Ingredienten
------------------
lapjes kalf of varkensfilet
witte wijn
basilicum droog of vers (fijn gehakt)
gedroogde ham (bv Serranoham, Parma of Bayonne)
broccoli
tagliatelle
Bereiding
-------------
De lapjes bakken en deglaceren met een goeie scheut witte wijn.
Baslicum en gesnipperde ham toevoegen en even laten inkoken.
Dan heb je toch zeker ook nog fond of tenminste bouillon nodig om te laten inkoken voor een smakelijke saus. En voor het afmaken is, dunkt mij, wel wat room aan te bevelen.
Dan heb je een saus!