Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Sinds enkele jaren heb ik een kiwi plant (iets met Jenny in de naam). Het zijn dus mini kiwi's ter grootte van een duiveneitje. Vraag me nu niet hoe het komt maar dit jaar heb ik er enorm veel aanhangen en dit zal zeker niet zijn door het weer van de laatste 2 dagen.
Ze zo opeten (rond september) is natuurlijk goed maar ik vrees dat we er teveel hebben om ze zo te verwerken. Nu zoek ik enkele lekkere recepten om deze kiwi's (bio natuurlijk) niet verloren te laten gaan. Wie kan mij tips geven?