menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Escalope Milanesa

minouke

Minouke

Het moet niet altijd moeilijk zijn om lekker te zijn hé, of iets dat je vlug kunt klaar maken als je geen zin hebt om te koken ... kan ook soms gebeuren hé


lapjes varkensfilet of kalfslapjes
witte droge wijn
basilicum
gedroogde ham bv Bayonne
Broccoli
tagliatelli

-De lapjes vlees bakken en deglaceren met een scheut witte wijn.
-Basilicum erover strooien als ook de gesnipperde ham
-Laten inkoken

- Broccoli koken
- Tagliatelli koken

En alles dresseren op een bord, zorg wel voor genoeg saus (genoeg boter en wijn bij het bakken van het vlees gebruiken)
Smaakt nog beter met verse tagliatelli die je zo in de supermarkt kunt kopen.


Lekker en toch héél gemakkelijk en snel klaar ....
zaterdag 17 december 2011 - 11:19

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon