menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Wat eten we vandaag

Ga naar meest recente reactie

daggie01

Daggie01

ik weet dat we nog niet veel uit ons moestuintje kunnen eten .
Maar ik vind het wel leuk om te weten wat jullie lekkers klaar maken
soms zit ik wat moet ik vanavond nu weer eens voor lekker maken DIP
en misschien kan ik nog wat ideetjes opdoen
vooral als alles straks gaat groeien

wij hebben vanavond een heerlijk salade gegeten

spekjes bakken , uien in ringen snijden aanfruiten bijna klaar wat pijnboompitje erbij doen
kipfilet in blokjes snijden en beetje pittig kruiden en lekker bakken
eitje koken ,pasta koken , sla,tomaten,komkommer,paprika ,worteltjes schoonmaken en klein snijden
alles mooi op een bord leggen nog een paar bolltjes mozzarella erop en smullen maar
dinsdag 29 maart 2011 - 22:45
Mandy

Mandy

Kijk maar eens bij " koken uit eigen tuin" de vaste rubriek...
Misschien vind je daar wel wat lekkers........
dinsdag 29 maart 2011 - 22:58
cee

Cee

Gisteren hebben we een nieuw receptje getest:

Tofu met roquefort en gebakken spinazie opgerold in bladerdeeg.
Eenmaal opgerold het bladerdeeg borstelen met eigeel om een mooie kleur te bekomen.
Dan nog 15 à 20 minuten op bakpapier aan 220° de oven in en smullen maar.

Het is een soort vegetarisch alternatief op worstenbroojes,
De tofu kan je ook gerust vervangen met spekjes of gehakt.
woensdag 30 maart 2011 - 08:25
an

An

heb gisteren gekookte witlofmet een beetje nootmuskaat erover zonder boter voor de calorieen en gekookte aardappels met jus(magere) gegeten met snitsel en mijn zoon en vriendin prei schotel(aard,gehakt en prei in de oven met een pakje van maggie(preischotel)
dit is wel leuk als vast rubriek hier zo net wat je zet het is altijd wat moeten we eten ,weet ik het wel voor me zelf dan hebben de andere er weer geen trek in of ze lusten het weer niet,
woensdag 30 maart 2011 - 12:36
daggie01

Daggie01

ik vond het ook wel een leuke rubriek
maar kreeg gelijk weer een negatief antwoord
maar vanavond eten we :
courgette en aubergine met pasta

heel makkelijk en mager
courget en aubergine in blokjes snijden in een pan aanbakken peper en zout erbij pasta koken
als dat bijna gaar is een tomaat in stukken erbij even laten pruttelen
daarna de pasta erbij
en smullen maar
woensdag 30 maart 2011 - 17:59
an

An

wij hebben heel simpel een patatje gedaan (het zou eigenlijk gekookte bieten zijn maar de kids wouden heel graag een patatje,dus dat hebben we maar gedaan.
woensdag 30 maart 2011 - 19:18
daggie01

Daggie01

kan ook heel erg lekker zijn
gewoon patatjes
woensdag 30 maart 2011 - 19:31

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon