Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik weet dat we nog niet veel uit ons moestuintje kunnen eten . Maar ik vind het wel leuk om te weten wat jullie lekkers klaar maken soms zit ik wat moet ik vanavond nu weer eens voor lekker maken DIP en misschien kan ik nog wat ideetjes opdoen vooral als alles straks gaat groeien
wij hebben vanavond een heerlijk salade gegeten
spekjes bakken , uien in ringen snijden aanfruiten bijna klaar wat pijnboompitje erbij doen kipfilet in blokjes snijden en beetje pittig kruiden en lekker bakken eitje koken ,pasta koken , sla,tomaten,komkommer,paprika ,worteltjes schoonmaken en klein snijden alles mooi op een bord leggen nog een paar bolltjes mozzarella erop en smullen maar
Tofu met roquefort en gebakken spinazie opgerold in bladerdeeg. Eenmaal opgerold het bladerdeeg borstelen met eigeel om een mooie kleur te bekomen. Dan nog 15 à 20 minuten op bakpapier aan 220° de oven in en smullen maar.
Het is een soort vegetarisch alternatief op worstenbroojes, De tofu kan je ook gerust vervangen met spekjes of gehakt.
heb gisteren gekookte witlofmet een beetje nootmuskaat erover zonder boter voor de calorieen en gekookte aardappels met jus(magere) gegeten met snitsel en mijn zoon en vriendin prei schotel(aard,gehakt en prei in de oven met een pakje van maggie(preischotel) dit is wel leuk als vast rubriek hier zo net wat je zet het is altijd wat moeten we eten ,weet ik het wel voor me zelf dan hebben de andere er weer geen trek in of ze lusten het weer niet,
ik vond het ook wel een leuke rubriek maar kreeg gelijk weer een negatief antwoord maar vanavond eten we : courgette en aubergine met pasta
heel makkelijk en mager courget en aubergine in blokjes snijden in een pan aanbakken peper en zout erbij pasta koken als dat bijna gaar is een tomaat in stukken erbij even laten pruttelen daarna de pasta erbij en smullen maar
wij hebben heel simpel een patatje gedaan (het zou eigenlijk gekookte bieten zijn maar de kids wouden heel graag een patatje,dus dat hebben we maar gedaan.