Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
en ik vandaag maar aardbeien kuisen om in te vriezen voor confiture te maken
dat zal nu wel gaan veranderen
Nigella, heb ik zondag niet gezegd dat ik zou willen vermageren?
wat doet gij dan met die aardbeien, toch opeten?
wel ik maak zo een aardbeienconfiture met cognac, maar als ik die maak dan door die verdamping van die alcohol dan sta ik altijd turelut achter mijn kom
zie je dat nu waarom wij geen aardbeien kunnen zetten, om niet tureluut te worden!!!!
Neen jammer dat ik daar niet meer plaats voor heb; maar misschien moet ik eens dat hangsyteem proberen voor aarbeien en dan dromen van nog een serre, wie weet. Vroeger hebben we er nog staan gehad maar dat pakte te veel plaats in voor eenbeetje productie. En ik zelf ben niet zo'n fan van aardbeienconfituur, alhoewel als jij daar drank in doet!!!
misschien kunnen nu de aardbeien die voor confituur gebruikt worden, nu ook als basis voo aperitief
ik heb het recept nog maar gekregen, maar omdat het aardbeitijd is wou ik het direct op het forum zetten. Maar 't schijnt dat die na dat trekken niets meer waard zijn.
Ik zit hier maar confituur te maken van onze aardbeienen met ...aardbeien...bosbessen... rabarber en nu kom jij af met cognac
Hoe doe je dat ? En welke cognac?