menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Rode kool

Ga naar meest recente reactie

berenice

Berenice

bij het klaarmaken van rode kool gebruikte ik wat bicarbonaat
(vermindert kookduur ) maar het werd groen ja groen ; maar bij het verder garen verdween de groene kleur : hoe komt dit en is dit nog te eten ????????? het is danook de eerste keer dat ik dit doe
graag antwoord alvast dank
grts berenice
vrijdag 21 september 2007 - 07:31
Tine

Tine

Wat vreemd. Ik heb daar nog nooit van gehoord dat je met bicarbonaat de rode koolkookt. Ik gebruik altijd een scheutje azijn om de kookduur te verkleinen.

Tine
vrijdag 21 september 2007 - 12:08
Victor44

Victor44

Alleen in spinazie en groene kool gebruik ik bicarbonaat,maar heb ook nog nooit gehoord dat men dit in rode kolen doet!Ik doe hier appelen ,azijn,rode bessenconfituur,peper zout en laurier in,ook nog wat ajuinen in reepjes gesneden .
Grtjs Mia
vrijdag 21 september 2007 - 21:36
Fons

Fons

Rode kool kan je best in een snelkoker klaarmaken, dat gaat ook vlug, bicarbonaat gebruiken wij enkel om boerekool af te koken waarbij de groene kleur goed behouden blijft.
vrijdag 21 september 2007 - 23:14
berenice

Berenice

dank aan allen
grts berenice
zaterdag 22 september 2007 - 09:20

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon