Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
bij het klaarmaken van rode kool gebruikte ik wat bicarbonaat (vermindert kookduur ) maar het werd groen ja groen ; maar bij het verder garen verdween de groene kleur : hoe komt dit en is dit nog te eten ????????? het is danook de eerste keer dat ik dit doe graag antwoord alvast dank grts berenice
Wat vreemd. Ik heb daar nog nooit van gehoord dat je met bicarbonaat de rode koolkookt. Ik gebruik altijd een scheutje azijn om de kookduur te verkleinen.
Alleen in spinazie en groene kool gebruik ik bicarbonaat,maar heb ook nog nooit gehoord dat men dit in rode kolen doet!Ik doe hier appelen ,azijn,rode bessenconfituur,peper zout en laurier in,ook nog wat ajuinen in reepjes gesneden . Grtjs Mia
Rode kool kan je best in een snelkoker klaarmaken, dat gaat ook vlug, bicarbonaat gebruiken wij enkel om boerekool af te koken waarbij de groene kleur goed behouden blijft.