Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Hallo, Ik zoek het recept voor citroenmelisse-likeur te maken. Het stond verleden jaar ergens op deze site, of was het op de site van Danielle Houbrechts ? Ik ben het recept verloren en de likeur zelf die ik toen gemaakt heb is nu drinkbaar. En VERSCHRIKKELIJK lekker. Bedankt
ingrediënten: 100 g citroenmelisse 5 g kaneel 3 g kruidnagel 1,5 g nootmuskaat 10 g citroenschil 1 l eau de vie 200 g suiker Bereidingswijze: Laat de kruiden minimum 6 weken trekken op alcohol. Dat mag brandewijn, eau de vie, wodka of jenever zijn.
Zet de pot, die je goed afsluit op een matig warme plaats.
Filter na zes weken de drank en doe er de suiker bij.
Doe je drank in flessen en zet ze op een donkere plaats.
Blijf er nog 6 maanden vanaf, als je een heerlijke drank over je smaakpapillen wil laten glijden.
Ja Tania is hier bij ons ook zo ,zaait zich overal uit ,is wel goed in de zomer voor een verfrissend theetje samen met enkele blaadjes munt. Voor ons likeurtjes gebruiken wij gewoonlijk fijne kristalsuiker. gr. rodger
De valkparkiet was een rood kruisje geworden. Ik heb die voorlopig vervangen door een ijverige tuinman in actie. Je kan het in uw instellingen ten allen tijde aanpassen.