menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Marokkaanse thee

Ga naar meest recente reactie

daggie01

Daggie01

Hoi

wie kan mij helpen met het maken van marokaanse thee
onze bijna buurtjes zijn marokaans en daar drink ik regelmatig thee
maar ik wil het zelf maken omdat het echt super lekker is
ze heeft het me wel laten zien hoe ik het moet maken
en ze doet het met groene thee en mint en dat derde ingredieent is het probleem
daar kom ik niet uit wat het is
hun weten de italiaanse naam niet
ik herken de geur maar ik kan mijn vinger er niet opleggen en we komen er gewoon niet uit

alvast bedankt
maandag 22 augustus 2011 - 13:48
cetinel

Cetinel

thijm??
maandag 22 augustus 2011 - 14:23
daggie01

Daggie01

nee want dat weten we wel
het ruikt wel naar mint maar het is het niet
maandag 22 augustus 2011 - 15:56
lentemode

Lentemode

Ben weer nieuwsgierig ...

Groetjes,
Mia
maandag 22 augustus 2011 - 17:31
Gehenna

Gehenna

Groene thee, Marokkanse munt en witte kristalsuiker dat is al.
Geen groene thee uit lipton zakjes maar losse thee.

Ik heb hem nooit anders weten maken. Nee, ik ken niemand die er iets anders in doet.

maandag 22 augustus 2011 - 20:42
LauraK

LauraK

Zou het saffraan kunnen zijn? Een (Marokkaanse) vriendin van me doet dat af en
toe in de mintthee -twee van die sliertjes, niet meer.

Groeten van Laura.
maandag 22 augustus 2011 - 20:46
renate67

Renate67

hallo Daggie, hoe ziet het derde ingredient eruit?
renate
zaterdag 27 augustus 2011 - 11:02
lieveduron

Lieveduron

het enige traditionele dagdagelijkse recept dat ik ken is dat van Gehenna
slurp slurp groetjes
en idd géén theezakjes, dat is hetzelfde als het verschil tussen koffie uit een of andere machine dan versgemalen koffie in een stoffen koffiefilter en met snuifje chicorei en/of stukje donkere chocolade en/of paar korreltjes grof zeezout en dit met kokend heet water beetje bij beetje laten doorlopen mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm recept van mijn papa zaliger is en blijft de lekkerste koffie )
koffie is als mijn papa zaliger: warm en sterk....... (nt té veel drinken )
mmm met een klein klein stukje zwarte chocolade even in dippen jammie

verse thee, warm en/of koud, van kruiden, fruit, groenten en/of combinaties maak ik vaak per liters en doe die in glazen flessen, smaakt lekker, is gezond want je krijgt makkelijker drie liter lichte thee door je keel dan drie liter water me dunkt, ik toch
zondag 28 augustus 2011 - 23:11
Gehenna

Gehenna

Lieve dat koffierecept ga ik straks eens maken. Klink heel lekker!

maandag 29 augustus 2011 - 13:07

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon