Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Nu , na enkele maanden komen er pompoenen aan en allemaal deze kleur; groen. Ik koop steeds deze varieteit en dit is de eerste maal dat ik dit voor heb. De pompoenen hebben niet de kleur dat op de foto staat.
Kan dit ? Of is het toch een sierpompoen . Zou deze mogen opgegeten worden ? Om wat zeker te zijn heb ik een pompoen in het langs en dwars doorgesneden. Wat denken jullie? Ge ziet wel een beetje de vorm van de "spaghetti".
Even gegoogeld . Ziet er anders uit. Je kunt een klein stukje koken. Smaakt dit bitter dan mooi laten liggen voor sier. Is de pompoen al rijp genoeg vraag ik me af. Als ik hem vroeger doorsneed dan was de zaadlijst veel opener en kon ik hem vlot uithollen.
Vandaag een vierde gekookt. De structuur was meteen gezet en de smaak was zacht. Heb hem dan met smaak opgegeten. Was smaak van eerdere spaghettipompoen die we al klaargemaakt hebben. Dus......de rest zal volgen .