Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
In de Turkse keuken worden druivenbladeren gebruikt als groenten. Weet iemand of hier een speciale druif voor wordt gekweekt en of je dan oudere of juist jongere bladeren moet gebruiken?
Ik ken de bladeren alleen als reeds voorbereide bladeren. Daarna moet je ze dan vullen. Ik weet niet of ze voordien gekookt werden. Ik vermoed van wel, anders zou je ze moeilijk kunnen manipileren. Om groene kool te vullen moet je de bladeren toch eerst koken . Zou je die vraag niet eens stellen aan Cetinel ?
In de Turkse keuken worden druivenbladeren gebruikt als groenten. Weet iemand of hier een speciale druif voor wordt gekweekt en of je dan oudere of juist jongere bladeren moet gebruiken?
Tine.
beste tine, devraag over de druivenbladeren om dolmades te maken is zeer simpel, iedere druif met een beetje groot blad, daar bedoel ik mee zo groot als een normale hand, is daarvoor geschikt. De soort speelt geen rol, je moet ze wel eerst blancheren. Als je een recept wil hebben kun je mee contacteren via e.mail milo