Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinproblemen/161/duiven

menu
Tuinadvies

Duiven

Duiven bestrijden

Duivenoverlast is een vorm van overlast in steden in de vorm van bevuiling en aantasting van onder andere gevels, stoepen en balkons. Dit door mest van de duiven, het vertonen van agressief gedrag en de geluidsoverlast in de vroege morgen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de stadsduiven, levende 'opslagplaatsen' van bacteriën zijn. Die bacteriën kunnen bij contact op de mens worden overgedragen en ziekten als griep, longontsteking of acute diaree veroorzaken.


Bestrijdingsproducten die gebruikt worden tegen: Duiven

Avipoint - Duivenwering

Naar dit product in de webshop

Deze duivenwering is een ideaal systeem om oppervlakken die duiven of andere vogels aantrekken te beschermen.
Duiven, kauwen, kraaien en andere vogels worden belet te landen op de vensterbank, dakgoot, nok, balustrade, muur, monument,...
Hierdoor voorkom je overlast, vervuiling, nesteling, geluidsoverlast,... op dergelijke plaatsen waar je deze vogeloverlast liefst kwijt bent.

De roest en UV-bestendige afweerpinnen zijn eenvoudig te plaatsen. Eenmaal deze pinnen er staan bieden ze een jarenlange totale bescherming tegen vogels.
De aard van het materiaal is van een dergelijke discretie dat een perfecte en esthetische integratie mogelijk is.
Een bijkomend voordeel is dat deze afweerpinnen geen gevaar opleveren voor de duiven en andere soorten vogels die je wenst te verdrijven.

Professionele vogelwering verpakt in een doosje met een duidelijke omschrijving voor de consument De inhoud van het doosje is goed voor een lengte van 132 cm. De afweerpinnen hebben een hoogte van 11 cm en zijn inox.

Kan gebruikt worden bij problemen zoals: Duiven.