menu
Tuinadvies

Status TON BEEK

TON BEEK

donderdag 7 juli 2022 - 13:04

AGASTACHE RUGOSA 'ALABASTER' (ANIJSNETEL, DROPPLANT, KOREAANSE MUNT)

TON BEEK

donderdag 7 juli 2022 - 13:01

GAILLARDIA 'BURGUNDER' (KOKARDEBLOEM, GOBLIN)

TON BEEK

woensdag 15 februari 2017 - 17:01

Wat afval klein gemaakt en wat opgeruimd.en een foto gemaakt ven anronkel,en sneeuwklokjes die nu in blowing Komondor als eerste.

TON BEEK

Sorry voor de taal sugestie,niet gezien.

woensdag 15 februari 2017 - 17:04

Lilyboskat5

Och, wij puzzelen graag, hoor.

woensdag 15 februari 2017 - 18:50

TON BEEK

woensdag 2 september 2015 - 06:19

A l wat nieuwe rietstengels en bamboe stokjes in mijn bijen hotel steken.van verschillende diameters. De vogels trekken sommige eruit om bij de larven te komen ,die nog in de stengels verblijven.ja ze zijn slim ,Bv die koolmeesjes .hebben ze wat extra op het menu ,op wat ik ze nu aanbied,als voedertafelmix met sonnepitten en pindakaas.ook de pinda silo wort druk bezocht door Bv Ook door pimpelmezen en mussen en pimpelmezen.Druk vogelleven,ze blijven in de buurt .En heb ook al 7 jongen koolmeesjes mogen zien uit vliegen dit seizoen,ik heb de nestkastjes wit geschilderd ,wat de zon terug kaats,en minderwarm worden. De kleur maakt voor de vogels echt niets uit .als de aan vlieg route maar vrij is.er hangen er immers twee op het zuiden,dus de temperatuur zal wel geschikt zijn gebleken.ga ook weer wat milieu vriendelijke slakken korrels strooien,veel last van naaktslakken.Komen namelijk ook op de voedertafelmix af die op de grond staat.Door een heftige hernia kan Kan ik nu Weinig doen in de tuin.wat plantenzaden verzamelen en ergens anders strooien.voor het volgende seizoen.dus wat rustig aandoen.

TON BEEK

zondag 12 april 2015 - 21:06

Verder alles uit de grond gekeken,naar het ontluikende groen,en wat gekeuveld .ook wat uit gebloemde bloembollen gepoot.op wat kale open plekjes.staan ze er alvast voor volgend jaar.(narcissen dubbel bloemig,hyacinten,en irisjes.

Toon meer items
Terug naar boven icoon