menu
Tuinadvies

Status PaPiere

PaPiere

zondag 2 juni 2013 - 13:23

We zijn nu een weekje verhuisd naar het huis van m'n oma. Ondertussen wordt in ons huisje naarstig voort gewerkt. We zitten hier nog een goede twee maand en hebben hier een zalige tuin. Gezien het de voorbije maanden leeg stond was er echter behoorlijk wat werk. Het charmante padje achteraan was compleet verwilderd en ook het terras kon wel een opknapbeurt gebruiken. Dus, karcher boven gehaald en aan het werk gegaan. Ondertussen ook nog wat worteltjes geplant. Maar het begint er goed uit te zien. En nu de zon er wat doorkomt, ...

PaPiere

vrijdag 24 mei 2013 - 21:46

gestart met m'n hydrocultuur project. Wat chili's geplant. We zien wel wat er van komt.

PaPiere

vrijdag 3 mei 2013 - 23:33

De beestjes naar hun nieuw hok verhuisd, bankjes gebouwd en het oude konijnehok heb ik tot brandhout herwerkt.

PaPiere

donderdag 2 mei 2013 - 23:23

Een konijnen/chinchila hok gemaakt. Met een hoog zitvlak aan de ene kant en een extra moestuinbakje aan de andere. Beide hebben nu een ruimte van 80x80x80. Twee ingebouwde bakken die het onderhoud vergemakelijken en een rooster die in de winter door plexi vervangen kan worden. Ook is er nog mogelijkheid tot uitbreiding aan de kant van de chinchilla. Het ziet er al aardig uit, maar kan nog wat fine tuning gebruiken. Ook moet ik nu nog uitzoeken waar of hoe ik een kussen voor het zitoppervlak kan (laten) maken. (Foto's volgen.)

PaPiere

woensdag 1 mei 2013 - 13:14

Enkele planten van mn moestuinexperiment gesneuveld door de harde wind van gisteravond. Zoveel mogelijk hersteld. Een gemakkelijke oplossing biedt zich echter niet onmiddellijk aan. Een windscherm kan niet want dan verlies ik mn zonlicht.

Toon meer items
Terug naar boven icoon