menu
Tuinadvies

Status Buitenman

Buitenman

dinsdag 18 februari 2014 - 18:54

Het achterste gazon moest schijnbaar omgezet worden vonden de mollen. Ze willen maar niet in de klemmen lopen. Ik dacht dat ze niet konden zien, maar ze kunnen die klemmen goed ontwijken!!!

Buitenman

zondag 19 januari 2014 - 19:23

Meegedaan aan de nationale vogeltelling. Echter veel minder vogels als andere jaren geteld. Het weer is wellicht te warm, de vogels hebben nog genoeg te eten om van de zonnepitten, de vetbollen, de gedroogde meelwormen of ander lekkers te komen smullen.

Buitenman

zondag 19 januari 2014 - 19:19

Vandaag de composthoop omgezet, rond de appelbomen compost gestrooid en een gedeelte van de moestuin omgespit. Lekker weer buiten, een beetje waterkoud, maar goed te doen!

Buitenman

dinsdag 7 januari 2014 - 17:21

Vandaag de slangebaard geplant die ik maandag gekocht had in 2 grotere potten. Ik heb wel 20 kleinere plantjes ervan kunnen maken door te splitsen, mooi!!! Deze plant stond eigenlijk wel al een tijdje op mijn verlanglijst, maar nu in een aanbieding kon ik ze niet laten staan!!

Buitenman

zondag 5 januari 2014 - 15:38

Het anti-worteldoek vervangen in de kas, nadat ik de vloer heb ge-egaliseerd. Het tegelpad opgepakt en opnieuw gelegd in de kas. Een frame gemaakt voor de tomaten en komkommers voor het komend seizoen.

Toon meer items
Terug naar boven icoon