Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuin/359183/sandra-op-roemte

menu
Tuinadvies

Tuin van Sandra - Op Roemte

  • Lid sinds maart 2017
  • Heeft 0 berichten in het forum
  • Heeft 292 bloemetjes verdiend
  • 66 personen hebben de tuin van Sandra - Op Roemte bekeken
  • Heeft in de Plantenherkenner
  • Volgt 1 persoon
  • Heeft 0 volgers

Woonplaats: Zevenhuizen

Jaar van aanleg: 2006

Oppervlakte: 2000

Omschrijving: We hebben een grote tuin midden in de weilanden vlak bij het dorpje Zevenhuizen in de provincie Groningen. Al jaren zijn we bezig met het aanpassen en inrichten van de tuin; voor ons geen tuinarchitect of hoveniersbedrijf, wij doen alles zelf stap voor stap en laten de tuin groeien. Daardoor is er altijd beweging en verandering in de tuin, net als in de natuur.

Wij streven naar een landelijke, romantische siertuin die goed in de omgeving past. In 2016 is een een groot deel van de tuin op de schop gegaan; grote delen waren flink verwilderd met een overvloed aan brandnetels, wilde bramen en (helaas) veel zevenblad. Dat is allemaal verwijderd, en is er een schoon canvas ontstaan wat weer ingevuld moet worden. Dus maart en april 2017 staan in het teken van straten en hagen planten, en alles langzamerhand weer gaan invullen met beplanting.


Sandra - Op Roemte op Tuinadvies

Bekijk het overzicht


Sandra - Op Roemte op Tuinvrienden

Bekijk het overzicht


Wat vind je van deze tuin?

Status - Sandra - Op Roemte

Sandra - Op Roemte

maandag 20 maart 2017 - 13:36

Na het fantastische weer van de afgelopen week is het wel even omschakelen naar dit herfstachtige weer. Dat geeft me wel de gelegenheid om lekker op internet planten te gaan kijken en een verlanglijstje maken, want volgende week gaat er bij ons gestraat worden en daarna kan er weer flink aangeplant worden (mijn favoriete bezigheid ).
Ik ben blij dat ik deze club enthousiaste tuiniers heb gevonden en ik hoop dat ik veel kan delen en leren hier. Groetjes, Sandra

LT

Hier leren we van elkaar

maandag 20 maart 2017 - 18:45