Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuin/241646/kristofd/activiteiten

menu
Tuinadvies

Activiteiten

 • Kristofd heeft een nieuw topic toegevoegd.

  Ziekte bij hortensia

  Beste,Welke ziekte vertonen de bladeren van mijn hortensia aub? (foto in bijlage)Kan u mij aub ook tips geven hoe ik deze ziekte biologisch kan bestrijden?

  Lees meer

  Topic
 • Kristofd heeft een nieuw topic toegevoegd.

  Buxus in groententuin

  Beste,Daar buxus volgens mij volledig giftig is, vroeg ik me af welke afstand ik dien te respecteren tussen mijn buxusplanten (ongeveer 50 cm) hoog en mijn groenten of fruit ?Of is er geen sprake van afgifte van het buxusgif via de wortels (of op andere manieren) aan mijn groenten of fruit ?

  Lees meer

  Topic
 • Kristofd heeft een nieuw topic toegevoegd.

  Naam van de plant

  Beste,Wat zou de naam van de plant zijn waarvan u foto in bijlage kan vinden ?Ik vermoed dat het een soort leeuwebek is ?

  Lees meer

  Topic
 • Kristofd heeft een nieuw topic toegevoegd.

  Hoe biologisch behandelen van mogelijke schimmel op lavendel

  Beste,Binnen de rode cirkel op de foto heb ik wellicht last van wat schimmel bij mijn lavendula stoechasIk besproeide dit overlaatst met een te sterk geconcentreerd extract van lookpoeder waardoor mijn plant voor ongeveer de helft afstierf maar er nu gelukkig terug bovenop komtMijn vraag is nu hoe ik deze schimmel zo goedkoop mogelijk en biologisch dien te behandelen of komt de plant hier vanzelf terug bovenopAf en toe geef ik mijn plant ook wat vloeibare meststof (volgens de bemestingstips die ik kan terugvinden op de site van tuinadvies), die vloeibare meststof is een extract van mijn compostvat waar ik alles in gooi wat organisch isAlvast bedankt voor de tips !Kristof DeguffroyLavendel schimmelt niet zomaar.

  Lees meer

  Topic
 • Laad meer items