menu
Tuinadvies

Status Annemieva

Annemieva

woensdag 19 november 2014 - 09:17

wij hebben alle appels en peren die onze tuin dit jaar heeft opgeleverd verwerkt, tot appelmoes, tot gestoofde peertjes, tot appelsap en confituur. maar de confituur is een probleem, ik krijg ze niet dik genoeg. ik heb appels en peren, schil van een appelsien, een beetje kaneel en suiker laten koken, de confituur werd niet dik, ik heb ze laten afkoelen, daar dan nog vers appelsap bij gedaan 2L met 1kg minuutsuiker, terug opgekookt en ze was nog even slap. ik had er ook nog 4 gelatine blaadjes bijgedaan. kan er mij iemand helpen a.u.b.? het is wel niet de bedoeling van er suiker bij te doen want ze is al veel te zoet. helpt er mij iemand, voor dat mijn grote pot confituur kapot is? dank bij voorbaat

Annemieva

vrijdag 4 juli 2014 - 20:49

het gras afgereden, verwelkte rozen afgeknipt en die verschrikkelijke paardenstaart of heermoes uitgetrokken.
onze tuin ligt klaar voor nog een open tuin dag op zondag 6 juli
van harte welkom www.opentuinen.be tuin 110

Tiss

Heermoes is inderdaad een vervelend onkruid. Ik had het ook in de tuin (waarschijnlijk meegekomen met nieuwe planten) Ben het regelmatig te lijf gegaan met " Roundup". Want uittrekken was bij mij geen oplossing. Ieder stukje wortel dat bleef zitten, woekerde opnieuw. Ben er eindelijk na een jaar van verlost, en hopelijk voor altijd !

zaterdag 5 juli 2014 - 14:54

Annemieva

maandag 2 juni 2014 - 23:35

Vandaag ben ik een super gelukkig mens. Rita van Craeynest is komen beelden zetten voor onze open tuinen, ze zijn zo mooi het is precies alsof het uitgekozen plaatsje waar ze staan ervoor is gemaakt. kom zeker kijken op 28 & 29 juni of 6 juli. kijk maar op 'www.opentuinen.be naar tuin 110 dan zie je ook onze website. zeker komen hoor, de beelden zijn fantastisch mooi.

Lilyboskat5

Ik wens jullie fijn weer op die dagen en een hele hoop kijkers.

dinsdag 3 juni 2014 - 07:15

Annemieva

zaterdag 19 april 2014 - 21:49

mijn men heeft de deur van het tuinhuis geschilderd. De deuren waren aan vervanging toe. moet er piekfijn uitzien voor de open tuinen.

Annemieva

Het is natuurlijk mijn man. hihi

zaterdag 19 april 2014 - 21:50

Annemieva

woensdag 5 maart 2014 - 20:23

Sedum, Iris, aronskelk en nog enkele andere planten die me de naam ontsnapt heb ik gescheurd en verplant. Ik weet maar een ding en dat is dat het zeer gevaarlijk is om dat te doen, want overal zitten nog planten weggestopt en dan weet je niet meer waar wat staat.

Toon meer items
Terug naar boven icoon