Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuin/1583/annemieva

menu
Tuinadvies

Tuin van Annemieva

  • Lid sinds september 2008
  • Heeft 0 berichten in het forum
  • Heeft 56 bloemetjes verdiend
  • 47 personen hebben de tuin van Annemieva bekeken
  • Heeft in de Plantenherkenner
  • Volgt 0 personen
  • Heeft 3 volgers

Woonplaats: Adegem

Omschrijving: De tuin is stilletjes uitgegroeid van 1000m² naar 5000M². ong de helft ligt in weide voor onze 2 paardjes. de rest is aangelegd met verschillende tuinkamers. het oudste gedeelte is een geheel. Dan hebben we een kamer waar ik kan knippen naar hartenlust voor te bloemschikken, een 2de deel voor de kippen, die volgend jaar vernieuwd wordt een 3de deel is de warme kleuren tuin het 4de deel de koude kleuren tuin het 5de deel is de moestuin. waarvan ook een deel is ondergebracht voor kruiden en relax zone


Annemieva op Tuinadvies

Bekijk het overzicht


Annemieva op Tuinvrienden

Bekijk het overzicht


Wat vind je van deze tuin?

Status - Annemieva

Annemieva

woensdag 19 november 2014 - 09:17

wij hebben alle appels en peren die onze tuin dit jaar heeft opgeleverd verwerkt, tot appelmoes, tot gestoofde peertjes, tot appelsap en confituur. maar de confituur is een probleem, ik krijg ze niet dik genoeg. ik heb appels en peren, schil van een appelsien, een beetje kaneel en suiker laten koken, de confituur werd niet dik, ik heb ze laten afkoelen, daar dan nog vers appelsap bij gedaan 2L met 1kg minuutsuiker, terug opgekookt en ze was nog even slap. ik had er ook nog 4 gelatine blaadjes bijgedaan. kan er mij iemand helpen a.u.b.? het is wel niet de bedoeling van er suiker bij te doen want ze is al veel te zoet. helpt er mij iemand, voor dat mijn grote pot confituur kapot is? dank bij voorbaat

Toon oudere berichten - annemieva