Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/partners

menu
Tuinadvies

Partners

COMPO Benelux : meer dan 60 jaar ervaring in tuinverzorgingsproducten
COMPO is een succesverhaal van een waaier aan krachtige merken. De basis werd gelegd door de moederfirma in Duitsland in 1956 met COMPO SANA, de eerste potgrond in consumentenverpakking. De daaropvolgende jaren breidt het bedrijf haar activiteiten uit.
Vandaag is COMPO internationaal actief met een ruim assortiment aan tuin- en plantenverzorgingsproducten. Het gaat om potgronden, vloeibare en gekorrelde meststoffen voor het gazon en de tuin, gazonherstelproducten en een brede waaier aan plantenbeschermingsproducten (tegen onkruid, ziekten, insecten en ongedierte). Een topper in het assortiment is bijvoorbeeld de universele meststof COMPO Roze Korrels.

De COMPO SANA potgronden vertegenwoordigen een belangrijk aandeel in het omzetcijfer. Toch wint ook het segment plantenbescherming meer en meer aan belang. Door de introductie van innovatieve producten de voorbije jaren, wist COMPO haar marktaandeel met succes te vergroten en zal het bedrijf haar groeistrategie consistent voortzetten. Bovendien heeft COMPO ook een antwoord kunnen bieden op de groeiende vraag naar organische en biologische producten door de lancering van haar unieke biologische meststoffen met schapenwol. Daarnaast zijn er ook biologische potgronden en plantenbeschermingsproducten terug te vinden in het COMPO-assortiment.

Trens en consumentenbehoeften worden op de voet gevolgd om zo innovaties en nieuwigheden te lanceren waarbij doeltreffendheid en gebruiksgemak steeds centraal staan. Zo kan de consument bij COMPO terecht voor een compleet assortiment aan tuinverzorgingsproducten onder 1 merk.


helder vijveren Distri Pond: professionele oplossingen voor helder vijveren
Distri Pond is een totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Deze worden rechtstreeks verdeeld aan de professionele tuinaanlegger en vakhandel. Met een breed en innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor helder vijveren en wateropslag.

Met het 'Helder vijveren' logo profileert Distri Pond zich richting particulier vijverliefhebber. De focus ligt op het genieten van een mooie waterpartij, aangelegd met duurzame kwaliteitsproducten van sterke vijvermerken. Zelf aanleggen of laten aanleggen; een vijver is makkelijker dan vaak gedacht.

Verder kunnen tuinaanleggers, tuinarchitecten en professionelen een beroep doen op Distri Pond Projects dat instaat voor de waterdichting in onderaanneming: de kostprijscalculatie en uitvoering van projecten op maat.
Binnen de Distri Pond Academy genieten professionele klanten van een permanente overdracht van onze grensverleggende expertise  in het waterdicht maken van vijvers en opslagbekkens.
Sterke vijvermerken
Distri Pond distribueert een breed assortiment producten van premium merken binnen de vijverwereld:
Het merk Pond Technics vertegenwoordigt de professionele expertise van Distri Pond in de vorm van innovatieve technische oplossingen gericht op de ef?ciëntie in aanleg en het comfort in onderhoud en gebruik van vijvers en zwemvijvers.
Firestone PondGard is een duurzame EPDM rubberfolie, speciaal gefabriceerd en gecerti?ceerd voor vijvertoepassingen. Deze staat synoniem voor bewezen kwaliteit en uitzonderlijke levensduur. Fabrieksgarantie van een wereldmarktleider is hier op zijn plaats. Een perfecte afwerking is mogelijk met de beschikbare Firestone hulpproducten.
Messner  heeft  zich  ontwikkeld  tot  een  vooraanstaande fabrikant  van  vijvertechniek,  gespecialiseerd  in  vijverpompen.  De  basistechnologie  staat voor Duitse degelijkheid en wordt  voortdurend verbeterd.  Energiezuinigheid  is  een  grote  troef en de  garantieperiodes  zijn  lang.  Het  merk  wordt  daarom aanbevolen door kenners.


Edialux, een Vlaams bedrijf met filialen in Nederland, Frankrijk en Zwitserland, gespecialiseerd in bestrijdingsmiddelen commercialiseert zowel producten voor de professionele markt als een assortiment kwaliteitsproducten voor de particuliere gebruiker.

Producten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook "Doelgericht bestrijden".

Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan. Het assortiment omvat het meest complete gamma voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in "home", "garden" en "pet" heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

Ons compleet assortiment, onze technische ondersteuning en een breed verdelersnet zijn onze troeven. Edialux is niet alleen een graag geziene partner van de professionele groensector, maar via de gespecialiseerde tuincentra ook van de particuliere tuinliefhebber.


Scotts Benelux bvba maakt deel uit van "The Scotts Miracle-Gro Company", een beursgenoteerde multinational met hoofdkwartier in de USA die vandaag is uitgegroeid tot mondiale leider in de markt van tuinproducten.

De Scotts Benelux sales- en marketingorganisatie, gesitueerd te Sint-Niklaas, bestaat uit een gepassioneerd team dat continu werkt aan de uitbouw van een compleet assortiment tuinverzorgingsproducten, afgestemd op de behoeften van de consument. We zijn de verdeler van 6 sterke merken, met elk hun eigen focus: Evergreen is een assortiment gazonverzorgingsproducten, Naturen is ons ‘jongste’ merk (gelanceerd in 2010) en biedt een assortiment ecologische producten aan, Substral is de specialist in vloeibare meststoffen terwijl Asef garant staat voor kwalitatieve potgronden, met KB heb je de ideale partner gevonden voor de bescherming van jouw planten en Roundup is dé referentie voor onkruidbestrijding. Onze sterke merken staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid .

We zijn een innovatieve koploper die er elk jaar naar streeft om nieuwigheden op de markt te brengen die innovatief zijn én efficiënt. En wist je bovendien dat we over een eigen productie beschikken? Dat zorgt ervoor dat we verregaande kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren en een uitgekiende grondstoffenselectie kunnen doen waardoor we stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande producten op de markt kunnen brengen.

We stemmen al onze producten perfect af op de behoeften van de consument en we staan hem of haar dan ook graag bij met advies. Zo hebben we recent ons eigen tuinplatform gelanceerd: ilovemygarden.be. We geven er een antwoord op elk tuinprobleem of op elke tuinvraag en reiken meteen ook het juiste product aan.