Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/perfect_arranger_bloemschikken

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    woensdag 28 juli 2021

Bloemschikken nu nog eenvoudiger met de perfect arranger.

Perfect arranger = snel en eenvoudig bloemen schikken zonder steekschuim

Een nieuwe en goedkope manier om gemakkelijk en snel creatieve bloemstukken te maken zonder steekschuim.
Het flexibele metalen dradennetwerk houdt zowel dikke al dunne stengels stevig vast aan de basis en ondersteunt ze bovenaan. Het is geheel van roestvrij staal en kan onbeperkt worden hergebruikt. De perfect arranger is gemaakt om onder water te gebruiken en nadat het bloemstuk of de snijbloemen verwelkt zijn kan die vervolgens als nieuw worden gewassen in de vaatwasser of met water en zeep. Het kan NOOIT roesten.

De schikker is gewogen en uitgebalanceerd waardoor het zonder klei of tape te gebruiken toch op zijn plaats blijft in iedere vaas. U kunt open vazen gebruiken voor het schikken van uw bloemen zonder dat de bloemen tegen de rand vallen want ze blijven netjes rechtop staan zoals u ze gestoken hebt en wil dat ze blijven staan. De arranger is te gebruiken in vazen, manden, schalen, potten,...
Omdat u de arranger niet vast hoeft te zetten, kunt u de bloemen eerst buiten de vaas schikken zoals u dat wenst en ze pas daarna in de vaas van uw keuze plaatsen. De bloemstengels zitten voldoende stevig waardoor je het gehele afgewerkte bloemenboeket netjes in de vaas kan laten zakken zonder dat de takken verschuiven van positie.
Ook kunt u gemakkelijk het water verversen door het bloemenboeket met de arranger eenvoudig uit de vaas te tillen. Het ontwerp stelt u in staat uw bloemen in iedere hoek te plaatsen die u wilt. U kunt de bloemen telkens opnieuw uittrekken en versteken tot u de juiste schikking hebt gevonden.


U kunt de metalen arranger ook verstoppen met bladeren van aspidistra, doekjes, netjes, linten, ondoorzichtige recipiënten,...

1. Stel uw bloemenboeket samen en snij de stengels bij.
2. De punt van de afgesneden stengel helpt u om de stengel door het bovenste gedeelte te krijgen en vervolgens in het nauwere weefsel op de bodem.
3. Als de stengel dikker is dan de opening van het weefsel, beweegt u het gewoon op en neer terwijl u het voorzichtig doordrukt, waardoor het weefsel zich opent om de stengel vast te houden.
4. Maak uw schikking af en plaats het geheel in een vaas van uw keuze. Voor het maken van een boeket kun je de arranger ook eerst in de vaas doen en er dan de bloemen in steken. Het grote voordeel hierbij is dat je niet zoveel bloemen nodig hebt voor een boeket, want de bloemen leunen niet meer tegen de vaaswand maar zitten nu stevig vast in het metalen dradennetwerk en dat in de richting zoals jij het wil.

Gemakkelijk, snel perfecte schikkingen zelfs voor een beginner.

#1401