Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/lumineuze_oplossingen_tegen_ongedierte

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    zaterdag 24 september 2022

Lumineuze oplossingen tegen ongedierte

BARRIÈRE INSECT NOMADE MUGGENLAMP

Een voordelige oplossing om muggenplagen te overwinnen, zonder chemische producten !

De 2 in 1 oplossing tegen muggen die zich aan alle situaties aanpast !

Thuis en op de camping, muggen zijn overal en verstoren mooie zomeravonden. Om deze vliegende insecten te bestrijden en zich zo tegen muggenbeten te beschermen, lanceert Barrière Insect de nieuwe Nomade-lamp. Praktisch, voordelig en zonder chemisch product ; deze herlaadbare lamp heeft geen stroom nodig. De lamp heeft een dubbele werking : ze verlicht en elimineert eender waar, zowel binnen als buiten. De lamp kan rechtop worden geplaatst of opgehangen worden, of je nu op het terras zit of op de camping. Kortom : de Barrière Insect Nomade-lamp biedt een echte bescherming tegen muggen.


LUMINEUS VEELZIJDIG

De nieuwe Nomade LED-lamp verlicht met haar gele licht in 3 mogelijke lichtintensiteiten (20%, 50% en 100%) om zich aan te passen aan de gemoedstoestand van de avond : zacht licht voor een romantisch etentje of feller licht voor gezellige avonden met vrienden. Om muggen te verslaan, is deze lamp uitgerust met blauw UV-licht dat de insecten naar het elektrische rooster lokt om ze daar te elimineren.

De Nomade-lamp kan gebruikt worden in licht-modus gecombineerd met blauw UV-licht of enkel in anti-muggenfunctie (blauw UV-licht).

Deze functionele lamp heeft vele voordelen :

 • Oplaadbaar via USB-kabel, zelfs vanaf een sigarettenaansteker in de auto ; de krachtige batterij heeft een levensduur van 30 uren.
 • Waterbestendig : de lamp kan ook buitenshuis worden gebruikt, zelfs bij regen, en kan direct onder de kraan worden afgespoeld om de dode muggen te verwijderen.
 • Praktisch en licht : de lamp kan opgehangen worden aan een tak, een kabel… dankzij het opvouwbare ophanghaakje, maar kan ook rechtop op de tafel worden geplaatst dankzij de vlakke basis.
 • Geen gevaarlijke stoffen : de lamp gebruikt geen chemische producten en er komen geen giftige gassen vrij.
 • Veilig : het beschermingsrooster beperkt het toevallige contact met het elektrische rooster.
 • Bestand tegen schokken : het flexibele, onbreekbare omhulsel beschermt de lamp wanneer ze valt.
 • Nomade : de lamp kan overal gebruikt worden en beschermt een gebied tot 25 m².


BARRIÈRE RADIKAL ULTRASONE LAMP RATTEN & MUIZEN

De lumineuze oplossing om knaagdieren in huis te verjagen !

Ratten en muizen zijn een ware pest : ze controleren elk hoekje in het huis en nestelen zich in muren, vloeren, buizen, daken, zolders… op zoek naar voedsel. Daarbij laten ze ook vuil en beschadigingen achter. Ten gevolge van de nieuwe wetgeving rond rodenticiden, die vooral effect heeft op mensen die ratten en muizen willen bestrijden met anticoagulerende middelen, lanceert Barrière Radikal een voordelig en veilig alternatief zonder chemisch product : de 2 in 1 Ultrasone LED-lamp Ratten & Muizen. Deze innovatieve, eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing verandert de manier waarop we ons huis tegen knaagdieren beschermen. De lamp is gebaseerd op ultrasone golven die onhoorbaar zijn voor de mens en voor huisdieren, maar wel hoorbaar voor knaagdieren die er heel gevoelig voor zijn. De lamp zal de aanwezigheid van ratten en muizen beperken door ze uit huis te verjagen.


360° BESCHERMING

Naast verlichting van het huis maakt de nieuwe Barrière Radikal lamp gebruik van elektronische systemen met innovatieve technologie. In tegenstelling tot traditionele ultrasone apparaten met een beperkt bereik, bieden de ingebouwde ultrasone luidsprekers een dekking van 360° om zo langdurig en efficiënt de knaagdieren uit de kamer te verjagen.

De Ultrasone LED-lamp Ratten & Muizen wordt gebruikt ofwel LED-lamp in combinatie met ultrasone golven, ofwel enkel de functie om de ratten en muizen te verjagen (enkel ultrasone golven).


Deze ingenieuze lamp biedt verschillende voordelen :

 • Onhoorbaar voor mensen en huisdieren (hond, kat) : de ultrasone golven die worden uitgezonden via de luidsprekers zullen alleen door de knaagdieren worden gehoord waardoor ze zich verwijderen uit de ruimte die door de lamp wordt gedekt.
 • Optimale efficiëntie : de ultrasone golven hebben een variabele frequentie om gewenning bij de knaagdieren te voorkomen.
 • Voordelig : A+, de lamp verbruikt slechts 9 kWh en levert een lichtsterkte van 600 lumen.
 • Veilig : er worden geen chemische producten gebruikt.
 • De lamp moet naar beneden worden gehangen, in alle kamers van het huis : keuken, garage, zolder, kelder… tot 40 m². Ze wordt geïnstalleerd in traditionele lamphouders (E27).

Opgelet : niet gebruiken onder een lampenkap.

#5693Compo

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be

Terug naar boven icoon