Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/kweek_zelf_groenten_en_kruiden_in_pot_voor_de_keuken


https://www.tuinadvies.be   /    woensdag 18 mei 2022

Kweek zelf groenten en kruiden in pot voor de keuken

Heb je een kleine tuin of enkel een terras? Dan zaai en kweek je mogelijks weleens je groenten in pot? Natuurlijk gebruik je voor de groenten of kruiden uit je eigen tuin het liefst een potgrond van uitmuntende kwaliteit.

Met  DCM Potgrond Groenten & Kruiden kies je voor een milieubewuste en biologische kwaliteitspotgrond die je sappige vruchten of geurende kruiden zal opleveren. En dankzij de basisbemesting hebben jouw groenten en kruiden al voor 100 dagen voeding om flink te groeien.

Dankzij de keuze voor hoogwaardige veensoorten houdt  DCM Potgrond Groenten & Kruiden goed het water vast terwijl lucht tot aan de wortel doorstroomt. Bovendien krimpt de potgrond niet, behoudt hij zijn soepele en veerkrachtige structuur en worden water en voedingselementen goed opgenomen.

Daarnaast zullen de organische meststoffen, de extra sporenelementen en de toegevoegde zeewierkalk zorgen voor een optimale groeiomgeving voor jouw groenten. Je kiest dus met  DCM Potgrond Groenten & Kruiden voor het milieu en voor een gezonde en rijke oogst.

Bij aankoop van 2 zakken  DCM Potgrond Groenten & Kruiden 40 L krijg je nu gratis een kruidenwandzak. Kweek je kruiden in deze kruidenwandzak dicht bij je keuken en creëer zo je eigen verticale tuintje, ideaal voor tijdens het koken.

DCM Potgrond Groenten & Kruiden

DCM Potgrond Groenten & Kruiden

bevat extra kalk om een optimale zuurtegraad te garanderen en extra sporenelementen die gebreksverschijnselen voorkomen en verhelpen en zorgen voor een overvloedige oogst en gezonde groenten en kruiden

  • potgrond met aangepaste samenstelling voor het oppotten of verpotten van alle groenteplanten en kruiden
  • toepasbaar in de biotuin, kan ook gebruikt worden bij het zaaien en planten in volle grond
  • bevat extra kalk om een optimale zuurtegraad te garanderen en extra sporenelementen die gebreksverschijnselen voorkomen en verhelpen en zorgen voor een overvloedige oogst en gezonde groenten en kruiden

DCM potgrond kan het hele jaar door gebruikt worden.

Groenten kweken

Niets is lekkerder dan groenten uit eigen tuin. Steeds meer mensen kiezen hierbij voor organisch telen...

#4723DCM

Bron: DCM
www.dcm-info.be

Terug naar boven icoon