Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/kamerhortensia_magical_bloeit_extreem_lang

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    woensdag 20 januari 2021

Kamerhortensia Magical bloeit extreem lang

Kamerhortensia Magical bloeit extreem lang

150 dagen flowerpower in huis

Een bijzondere uitdaging voor iedereen met of zonder groene vingers: 150 dagen genieten van een bloeiende kamerhortensia. Moeilijk? Helemaal niet! De Magical-kamerhortensia is zo sterk dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Geef de kamerplant een plekje in huis en voorzie ‘m af en toe van een slok water. Iedereen die mee wil doen aan de ‘150-dagenchallenge’ kan zich tot 30 april 2017 opgeven via www.magicalcoloursyourhome.com. Via een loting krijgen 150 inzenders een gratis kamerhortensia van Magical toegezonden. Vanaf april zijn de kamerplanten ook verkrijgbaar bij onder meer tuincentrum of bloemist vanaf € 7,95.

Zo geniet je 150 dagen lang

  • Zet de Magical-kamerhortensia op een tochtvrije plek met daglicht (geen direct zonlicht). Staat er een fruitschaal in de buurt? Haal die dan weg. Rijpend fruit verkort namelijk de bloeitijd.
  • Geef regelmatig water. Hoeveel? Dat hangt van het drinkgedrag van de individuele plant af. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt, weet je dat de kamerhortensia voldoende te drinken heeft.

Kamerhortensia Magical bloeit extreem lang

#5364

Bron: Mooiwatplantendoen
www.mooiwatplantendoen.nl