Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/hoe_uw_serregrond_verbeteren

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    dinsdag 22 september 2020

Hoe uw serregrond verbeteren?

Om uw serre voor te bereiden op het nieuwe seizoen hoeft u niet meteen de grond helemaal uit te graven en te vervangen door verse tuingrond. Door DCM Vivimus voor Groenten goed te mengen met de bestaande serregrond zal u de structuur van de grond voor lange tijd verbeteren.

Deze organische bodemverbeteraar is bovendien verrijkt met twee krachtige biologische stoffen: gedroogde paardenmest om de inworteling te stimuleren en zeewiermeel als plantenvitamines. In deze luchtige en humusrijke grond zullen uw groenten en kruiden goed kunnen wortelen en dat merkt u ook aan de betere ontwikkeling bovengronds.

DCM Vivimus® Groenten

Gemengd organisch bodemverbeterend middel rijk aan organische stof.

  • om te mengen in de grond bij het aanplanten van alle soorten groenten in serre en in volle grond
  • de specifieke samenstelling met gedroogde paardenmest en een hoog gehalte organisch materiaal zorgt voor een humusrijke, luchtige grond met een groot waterhoudend vermogen en een actief bodemleven
  • creëert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting en bevat extra zeewiermeel als aanvulling op de dagelijkse voedingsbehoeften van de plant

Dosis: 1 à 2 delen mengen met 1 deel uitgegraven grond
Toepassingsperiode: het hele jaar door

Groenten kweken DCM Potgrond Groenten & Kruiden - DCM Vivimus® Groenten

DCM Vivimus® Groenten Is een bio bodemverbeteraar die zorgt voor een juiste grondstructuur.
Bekijk hier de video:

.

Tuintip: De grondslagen voor gezonde groenten uit de eigen groentetuin?

Niets is lekkerder dan groenten uit eigen tuin. Steeds meer mensen kiezen hierbij voor organisch telen omdat dit niet alleen gezonde groenten op ons bord brengt, maar ook beter is voor het leefmilieu.

Daarom heeft  DCM Organische Meststof voor Groenten ontwikkeld, de organische meststof met een complete samenstelling (6-4-12 + 3 MgO). Deze organische meststof is een alles in één meststof voor alle groenten met vele voordelen.

Lees meer.

#4285

Bron: DCM
www.dcm-info.be