Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/golden_gark_golden_hark

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    zondag 24 oktober 2021

Golden gark kopen - golden gark om te harken, zeven, scheppen en nog veel meer

Golden Gark als het onmisbare, ultieme tuingereedschap om te harken, zeven, scheppen,...
Eigenlijk is er geen betere titel voor dit bijzondere gereedschap. Letterlijk in een handomdraai en comfortabel rechtopstaand ruim je alles wat je tegenkomt in de (moes)tuin, op verharde bodem, en in de boomgaard. Ideaal voor blad, onkruid en snoeiafval. Maar ook voor het afval uit de vijver. De Golden Gark is zelfs een handige sneeuwruimer.

 
Doe de beste tuinkoop van het jaar: bestel via tuinadvies uw golden gark en dat zonder verzendkosten

Harken, scheppen en zeven in een handomdraai !
Je kunt het zo gek niet bedenken: met de Gark ruim je in alle seizoenen allerlei soorten tuinafval, zoals gemaaid gras, bladeren en ander boomafval, snoeiafval, alle soorten onkruid en verwijderd mos. Met de Gark verwijder je letterlijk in een handomdraai en zonder te bukken: van het gazon, uit de perken, van de paden, van het grind en zelfs uit de vijver.

Multitool hark, riek en schop tegelijkertijd -

Op het gazon
Met de Gark houdt je het gazon schoon en in een prima conditie. Zelfs nadat afval ingeregend is, zorgt de speciale constructie van de tanden ervoor dat ook blad en gras dat op de bodem kleeft, eenvoudig en effectief kan worden geruimd. Je voorkomt daarmee kale of dun begroeide plekken. De Gark loopt soepel over de grond en door het gras en werkt zich niet vast in de grond.

Multitool hark, riek en schop tegelijkertijd -

In de perken
Door de speciale constructie van de tanden glijdt het werkblad van de Gark soepel horizontaal door de bovenlaag van de grond en kan humusrijke grond eenvoudig worden teruggezeefd. Het handvat van de Gark (D-grip) zorgt voor de nodige stabiliteit waardoor je gecontroleerd schudt en zeeft.

Op de paden
Of het nu verharde of onverharde paden zijn zoals zand- of grindpaden, ruimt je probleemloos alles wat je tegenkomt. Kleinere oneffenheden in de bestrating worden opgevangen doordat de tanden een licht omhoog lopende vorm hebben. De Gark is ook ideaal voor het bladvrij houden van de grindpaden. Je ruimt alleen het blad en zeeft het fijne grind terug.


Bladeren op een hoopje harken, opscheppen en het grind valt er binnen een paar tellen tussenuit.

In de vijver
Draadalgen, ingewaaid blad en plantenresten, je komt van alles tegen in de vijver. Door het open werkblad van de Gark met zijn dicht bij elkaar staande tanden ruim je dit met groot gemak. Een belangrijk voordeel is dat de flexibele kunststof tanden de vijverbodem minder snel zullen beschadigen.

Bemesten
Ook voor het bemesten van het gazon of de perken is de Gark een prima hulpmiddel, vooral bij het verdelen van compost of gedroogde mest. De dicht op elkaar staande tanden werken als een zeef en zorgen voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van de meststoffen.


Compost kun je met de multifunctionele hark perfect verdelen en grove restanten zeef je er ineens uit.

In de moestuin en onder de bomen
Ook in de moestuin rooi je met het grootste gemak aardappelen, knollen en bollen, ontdaan van grond en zonder ze te beschadigen. Ook voor het rapen van gevallen fruit of noten en het ruimen van dennenappels, kastanus en eikels biedt de Gark uitkomst.


Rooien van aardappelen wordt een leuke klus.


Afgevallen fruit verzamelen en opscheppen dankzij de stevige tanden van de golden gark die door het gras glijden.

In en om de stal
Voor paarden-, pony- en schapenliefhebbers is de Gark het ideale hulpmiddel bij het uitmesten van de stal en het schoonhouden van het erf de weide. De Gark is ook uitermate geschikt voor het ruimen van achtergelaten afval op speelweiden, campings, recreatieterreinen en het strand.


Zelfs de meest vervelende of vieze werkjes worden kinderspel.

De unieke ergonomische constructie van de Gark staat borg voor effectief en comfortabel tuinieren. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig en duurzaam. De Gark is ijzersterk en toch licht van gewicht. Je krijgt 2 jaar garantie!
 

Bestel de multifunctionele hark voor uzelf of als eindejaarsgeschenk voor uw vrienden die een tuin bezitten. Dit is ongetwijfeld een zeer nuttig cadeau waar de gebruiker u zeer lang dankbaar voor zal zijn.

Als zaakvoerder / hoofdredacteur van Tuinadvies.be / tuinadvies.nl / tuinwinkel.be heb ik deze hark de voorbije maand grondig uitgetest. Harken, zeven en het daarna zonder grondrestanten opscheppen zonder moeite was een zeer aangename en positieve ervaring. Zelf raad ik dit product dan ook aan bij tuinvrienden en kennissen.

Doe de beste tuinkoop van het jaar:  bestel via tuinadvies uw golden gark en dat zonder verzendkosten

#2259

Auteur: Kurt Vossaert