Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/geef_je_buxus_een_nieuwe_boost

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    woensdag 21 april 2021

Geef je buxus een nieuwe boost!

Afgelopen weken was de buxusmot massaal aanwezig in de tuin. Waar de buxusmot aanwezig is, is de schade aan de planten enorm.

De buxussen zien er kaal uit en vertonen nog maar weinig leven. Het is echter nog niet te laat om je buxus nog te redden. Pas DCM Bladvoeding Olega® Groen toe na een bestrijding van de nieuwe generatie rupsen om snel weer een groene en vitale buxus te bekomen.

DCM Bladvoeding Olega® GroenDCM Bladvoeding Olega® Groen is rijk aan ijzer en wordt snel opgenomen door de plant. Zo bezorg je jouw buxus opnieuw een intens groene kleur. Het is niet alleen mooi voor het oog, ook de plant profiteert hiervan en doet voldoende energie op om aan te sterken voor de winter.

Bladvoeding voor een altijd-groen effect
Complete bladvoeding voor alle groene en bloeiende planten. Deze bladvoeding voorkomt alle gebreksziekten en verhelpt zeer snel ijzergebrek. Duopack bestaande uit twee vloeibare bladvoedingen: DCM Olega® met zeewierextract en sporenelementen + DCM Olega® Fer met planteigen ijzercomplex.

Toepassingsperiode: van maart tot november 

Staan er nog andere planten in je tuin met een slappe of vergeelde uitstraling?

Gebruik dan DCM Bladvoeding Olega® Groen om ze weer intens te laten stralen. Deze complete bladvoeding zorgt voor een snel groen-effect, voorkomt alle gebreksziekten en verhelpt zeer snel ijzergebrek.

 DCM bladvoeding voor & na

#5441

Bron: DCM
www.dcm-info.be