Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/frans_bauer_promoot_moederdag?selectCountry=1

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    maandag 27 juni 2022

Frans Bauer promoot Moederdag

Frans Bauer promoot bloemenverkoop Moederdag in Nederland
 
Maak méér van moederdag met Frans Bauer!


Frans Bauer, wie kent hem niet, is erg populair.

 

Bloemenbureau Holland zet volkszanger Frans Bauer in om via reclamespotjes de verkoop bij bloemisten voor Moederdag te stimuleren. Ook is er een prijs: wie een bos bloemen bij een deelnemende bloemist koopt. Volkszanger nummer één Frans Bauer geeft een exclusief thuisconcert bij de (moeder van de) winnaar van een campagne van Bloemenbureau Holland.

Radiocommercials vormen van Belfast tot Londen en van Amsterdam tot Keulen het hart van de campagne; de boodschap in Nederland wordt ingesproken en gezongen door Frans, met als centrale boodschap: Bloemen maken je blij. Elke dag. Aan de actie is een prijsvraag verbonden. Zo kunnen bloemenkopers een uniek mini-concert van Frans Bauer winnen op zondag 10 mei (moederdag). Daarvoor moet dan wel eerst via krasloten één van de 100 kansnummers bemachtigen door op vrijdag 8 of zaterdag 9 mei een bos bloemen te kopen bij een deelnemende winkelier. Zaterdagavond wordt de winnaar bekendgemaakt.


Deurmat voor de deelnemende winkels

De deelnemende bloemenwinkels kunt u herkennen aan de posters en kaarten van Frans Bauer die in de etalage zal hangen of aan de deurmat met de afbeelding op van de zanger.

#1992Mooiwatplantendoen

Bron: Mooiwatplantendoen
www.mooiwatplantendoen.nl

Terug naar boven icoon