Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/een_nieuw_platform_voor_tuinvrienden

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    maandag 14 oktober 2019

Vernieuwde website!

Als gevestigde waarde onder de tuinliefhebbers in België en Nederland kan Tuinadvies.be het zich niet veroorloven achterop te hinken in de moderne cyberwereld vol responsive design in functie van smartphones en tablets. Mensen gebruiken het internet tegenwoordig overal en niet in het minst via hun telefoon of compact apparaat dat ze steeds op zak hebben.

Met enige trots kondigen wij daarom aan dat ons team van webmasters en redacteurs het afgelopen jaar hard gewerkt heeft aan een nieuw digitaal platvorm voor alle tuinliefhebbers. We kunnen spreken van een nieuw recept maar dan met dezelfde ingrediënten: tonnen tuininformatie, een leuke webshop met tal van originele tuinartikelen en natuurlijk een interactief gedeelte waar liefhebbers ideeën, foto’s en tuinproblemen kunnen delen onder het toeziend oog van het tuinadvies-team.

De compleet vernieuwde website is een stuk toegankelijker zijn voor zowel jong als oud en bundelt verschillende tuinadviesdomeinen in één platform. Het nieuwe concept bestaat uit drie luiken: tuinadvies, tuinwinkel en tuinvrienden.

 

 

 

Het eerste luik is het groene luik en omvat tal van interessante tuinartikels, tuinverhalen, een tuinkalender en een zeer uitgebreide plantengids.

Wekelijks worden nieuwe artikels aangevoerd door onze gemotiveerde redactie.

De waaier aan onderwerpen is enorm: wij schrijven over organisch tuinieren, fotografie, lekkere recepten, bloemschikken, huis- en tuindieren, ziekten en plagen, de groentetuin en zoveel meer…

Alles is eenvoudig opgelijst in verschillende categorieën…er is voor ieder wat wils.

 

 

Ons blauwe luik omvat de tuinwinkel. In onze online webshop vind je tal van interessante tuin artikelen gaande van decoratie tot werkmateriaal tot vogelhuisjes en tuinmeubelen.

Ook het assortiment bestrijdingsmiddelen en meststoffen is intussen behoorlijk uitgebreid. Intussen hebben we de kaap van 5000 producten lang overschreden en blijven we op zoek gaan naar nieuw originele tuinspullen. Er worden wekelijks nieuwe producten toegevoegd en je kan steeds  genieten van verschillende acties en geschenken.

De acties worden wekelijks aangekondigd in onze klantenmailing. Ook een nieuwsbrief, intussen meer dan 100000 abonnees, wordt wekelijks uitgestuurd met behoorlijk wat tuinnieuws en leuke weetjes.

 

 

Tot slot komen we bij het rode luik: de tuinvrienden. In dit sociale gedeelte vind je ons forum en onze digituin terug. Je zal er een gratis profiel kunnzn aanmaken om actief deel te nemen aan verschillende  tuinbabbels en je kan er zelf actief digitaal gaan tuinieren. Je vindt er onderhoudstips, planteninformatie, tuinfoto’s van leden en je kan er planten ruilen via een ruillijst. Je aangemaakte profiel is bovendien steeds hetzelfde voor het complete platform. Het is bruikbaar in elk luik! Het tuinvriendenplatvorm is voorlopig nog niet actief maar je vindt er wel links naar onze huidige domein: digituin.be en ons forum.

 

Op heden is alles dus gebundeld in één platform dat toegankelijk is via de computer, via jouw smartphone of via een tablet. Dit alles onder één domeinnaam: www.tuinadvies.be! Stiekem werd het platform al enkele maanden getest bij onze noorderburen –www.tuinadvies.nl- en dit met succes.

Ondek dus nu het compleet vernieuwde tuinadviesplatform, spannend!

#4686

Auteur: Thomas
Redactie Tuinadvies
http://www.tuinadvies.be/tuin/145930/thomas-p