Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/digituin_planten_bijhouden

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    dinsdag 18 juni 2019

Gratis tuinklussenkalender voor de planten die in uw tuin staan via www.digituin.be

Op de Digituin van Tuinadvies kan u zeer gemakkelijk de planten uit uw tuin via een overzicht met foto's en Nederlandse benamingen toevoegen.
U krijgt dan van ons een gratis kalender met een maandelijks overzicht aan tuinklussen die enkel voor de door u opgesomde tuinplanten van toepassing zijn.

U kan via de plantenkiezer zeer gemakkelijk en snel de planten uit uw tuin toevoegen.
Om het gemakkelijk te maken krijgt u bij het openen van de plantenkiezer een overzicht met foto's van de planten die in de meeste tuinen te vinden zijn. Als u deze lijst bekijkt zal u al veel planten uit uw tuin kunnen aanduiden.

Zijn er planten in uw tuin die u niet direct terugvindt? Maak dan gebruik van de handige zoekfunctie, typ een deel van een plant uit uw tuin, en wij helpen u graag verder met een auto-aanvulling.

Als u de planten niet vindt in onze plantenkiezer kan u dit laten weten via deze pagina. Daar kan u opvolgen als u plant dan is toegevoegd of u kan kijken bij het overzicht van de laatste toegevoegde planten.

 

 

De laatste weken is er veel verbeterd aan de Digituin. Wij sommen de belangrijkste verbeteringen graag even voor u op:

  • Op de Digituin kan iedereen foto's toevoegen, reacties plaatsen, ... als u wil aantonen dat u dit leuk vindt, kan u aan een andere gebruiker een bloemetje geven. Op het overzicht van uw tuin kan u zien hoeveel bloemetjes u al gekregen heeft.

  • Laat andere Digituiniers weten wat u vandaag in uw tuin heeft gedaan! Surf naar de startpagina en laat een berichtje achter, andere tuiniers kunnen er eventueel op reageren of bloemetjes geven.
  • Via het nieuwe meldingssysteem blijft u gemakkelijk op de hoogte van reacties op uw foto's, status en nog zoveel meer.

  • Op de spelpagina kan u uw kennis en puzzeltalent testen. Puzzel willekeurige tuinfoto's van andere tuiniers in elkaar in zo weinig mogelijk stappen of behaal de eerste plaats in quiz.  • Wilt u graag eens een tuin bezoeken? Neem dan even een kijkje op de pagina met publieke tuinen. U kan dan eventueel contact opnemen of al een eerste blik opvangen bij de foto's van de tuin.

  • Heeft u nog vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen.
#3738

Bron: Digituin