Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/digituin_gratis_tuinadvies

Gratis onderhoudstips voor de planten in uw tuin met www.digituin.be

Beste tuinliefhebber,

De Digituin van Tuinadvies is een nieuwe gratis en vooral super nuttige hulp voor elke tuineigenaar.
U krijgt er gratis tips, weetjes, een onderhoudskalender, ... en dat enkel voor de planten die zich in uw tuin bevinden.

Er is nog veel meer te vinden op de Digituin:

 • Mijn planten -- Overzicht van planten en foto's van uw tuin.  

   

 • Plantenkiezer  -- Selecteer via deze plantengids de planten die in uw tuin groeien.  

   

 • Tuinkalender -- Tips, weetjes en tuinklussen per maand voor de planten in uw tuin.  

   

 • Ruillijst -- Ruil, verkoop vlot planten of tuinartikelen met andere digituiniers.  

   

 • Activiteit -- Bekijk de tuinfoto's en activiteiten van andere digituin-gebruikers.  

   

 • Quiz -- Test uw plantenkennis in verschillende categorieën en verover die eerste plaats.  

   

Dankzij deze gratis service ontvangt u vanaf nu dus enkel nog nuttige info voor de planten die u zelf heeft aangeduid. U hoeft niet meer op verschillende websites of boeken info op te zoeken voor uw planten, want u krijgt maandelijks een email met de onderhoudstips voor uw tuin in de desbetreffende maand.

In enkele minuten tijd kunt u op een zeer gemakkelijke manier uw planten aanduiden en ziet u al ineens wat u deze maand in UW tuin kunt doen. Daarnaast maakt u ook nog eens kans om een sneeuwschep twv 29.95 euro te winnen door uw planten voor volgende week vrijdag 14 december 2013 aan de digituin toe te voegen.

Met het huidige weer is het ideaal om u nu te registreren en vervolgens uw planten toe te voegen op http://digituin.tuinadvies.be

TIP: Na het registreren kun je inloggen. Daarna kies je voor de plantenkiezer waar je een top 100 ziet van de meest voorkomende planten in de Nederlandse en Belgische tuinen. Daar kun je in enkele minuten tijd al heel wat planten uit uw tuin toevoegen aan uw digituin. Heb je nog andere planten staan in de tuin die niet in die top 100 staan, dan tik je die plantennaam even in rechts boven in het zoekvenster. Er zitten momenteel ruim 1600 planten in de digituin en er komen er nog dagelijks bij.


#3719

Bron: Digituin