Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/de_nieuwe_manier_van_planten

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    maandag 2 augustus 2021

De nieuwe manier van planten!

Compo sana potgrond en pot in éénTuin- en plantenliefhebbers zijn steeds op zoek naar creatieve oplossingen die het aanplanten en het verpotten eenvoudig, proper en comfortabel maken.

Al tientallen jaren staat COMPO voor innovatie en inventiviteit. Zo lanceerde COMPO in 1956 de eerste kwalitatieve potgronden in zak onder de naam COMPO SANA®.
Tot op heden behoort dit uitgebreide assortiment nog steeds tot de toppers op de markt van potgronden en bodemverbeteraars.

In 2016 wordt planten en verpotten nieuw uitgevonden met de innovatieve COMPO SANA® Universele Potgrond in Pot!

 

Convenience op het balkon, terras en binnenshuis!

Makkelijk en proper planten en verpotten zonder overschotten! Het enige wat je hoeft te doen : het deksel en de etiketten verwijderen, de plant in de luchtige potgrond plaatsen en eventueel een decoratieve pot kiezen – KLAAR! De aantrekkelijke, kwalitatieve pot uit kunststof met matte, leigrijze kleur kan zonder probleem als decoratieve pot worden gebruikt.

eenvoudig planten in pot

Simpel, proper en snel aanplanten

Heb je geen ruimte om grote hoeveelheden potgrond te stockeren? Dan is de COMPO SANA® Universele Potgrond in Pot de ideale oplossing. Dit product bestaat in 2 groottes (22 cm en26 cm) en tovert het balkon en terras in 1-2-3 om tot een bloeiende oase. Ook tuinexperten weten het comfort, de netheid, de kwaliteit van de potgrond en de tijdwinst te appreciëren.

De revolutionaire plant pot bevat alles wat je nodig hebt bij het planten, nl. een perfect voorgedoseerde hoeveelheid kwalitatieve COMPO SANA® potgrond direct in een pot. Dankzij de geïntegreerde meststofmet lange werking van 8 weken heeft de plant bij aanplanting alle nodige voedingselementen ter beschikking. Perlietzorgt voor een losse, luchtige structuur terwijl Agrosileen goede wortelgroei garandeert.

De voordelen van deze potgrondinnovatieop een rijtje

  • Hoogwaardige plantpot en kwalitatieve potgrond in 1
  • Aanplanten en verpotten op een eenvoudige, snelle en propere manier
  • Tijdbesparend : direct bruikbaar
  • De perfect voorgedoseerde hoeveelheid potgrond in een pot : geen overschotten
  • Verrijkt met meststof met werking van 8 weken
  • Ook zonder extra decoratieve pot bruikbaar
#5088

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be