Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/compo_easy_pad_3_in_1

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    maandag 6 december 2021

COMPO Easy Pad 3 in 1 : plaatsen, water geven, klaar!

Een goed onderhouden gazon zorgt voor verfraaiing en structuur in de tuin. Helaas wordt dit idyllische beeld van "groen tapijt" vaak verstoord door veelvuldig betreden, schade door dieren (mollen, honden), zwembaden… met kale plekken tot gevolg.

Om het gazon op een eenvoudige manier te herstellen en de kale plekken terug op te vullen lanceert COMPO een uniek en innovatief concept: COMPO Easy Pad 3 in 1.

EEN UNIEK EN INNOVATIEF CONCEPT

Met de gebruiksklare COMPO Easy Pads 3 in 1 kan je op heel eenvoudige manier en zonder inspanning de kale plekken in het gazon herstellen.

Ze zijn samengesteld uit een kokospotgrond, een meststof met lange werking en graszaden :

  • De potgrond bevordert de kieming en de snelle opkomst van de graszaden.
  • De meststof geeft de voedingsstoffen geleidelijk aan vrij zodat het gras gedurende 3 maanden wordt gevoed en niet onderhevig is aan groeistoten
  • De graszaden zorgen voor een snel herstel en een stevig gazon met veel weerstand

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het gebruik van COMPO Easy Pad 3 in 1 is kinderspel : je hoeft ze enkel op de kale plek te plaatsen, water te geven, aan te passen aan de kale plek en… klaar! De eerste grassprieten zijn al na 5 dagen zichtbaar.

De Pads zijn eveneens heel praktisch. Ze kunnen gemakkelijk versneden worden en kunnen aangepast worden aan elke vorm van kale plek.
Tot slot wordt het risico op vogelvraat beperkt dankzij de samengeperste vorm, met een perfect homogene grasmat tot gevolg.

Voor meer info, bekijk de COMPO Easy Pad 3 in 1 website

#4307

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be