Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/bemesten_als_een_pro

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    maandag 8 augustus 2022

Bemesten als een pro

Leg je de lat een beetje hoger voor je gazon en is enkel het beste van het beste goed genoeg? Voor wie zijn gazon wil onderhouden als een professioneel tuinaanlegger of greenkeeper is DCM Vital-Green Gazon, met zijn geavanceerde formule boordevol met nutriënten voor een supergroen en stijlvol gazon, de juiste keuze.

DCM Vital-Green Gazon

DCM Vital-Green Gazon staat voor een evenwichtige gazonmeststof, die zorgt voor een snelle en langdurige groei van het gras.

Ze is verrijkt met magnesium en ijzer voor een intens diepgroene graskleur, en dat gedurende 100 dagen. Het is niet voor niets dat deze professionele formule, die al veelvuldig getest en bewezen is, ook gebruikt wordt op sportvelden en in openbaar groen. Talloze terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook van golfterreinen, die extra hoge eisen stellen, behoren tot de tevreden gebruikers van dit product.

Professionele formule voor een supergroen en stijlvol gazon

DCM Meststof Vital-Green Gazon

DCM Meststof Vital-Green Gazon

Evenwichtige en stikstofrijke gazonmeststof die zorgt voor een onmiddellijke én aanhoudende groei van het gras. Verrijkt met magnesium en ijzer voor een intens diepgroene graskleur gedurende 100 dagen. Het gehalte aan kalium zorgt voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen betreding en droogte. Professionele formule gebruikt op sportvelden en in openbaar groen.

 

samengestelde organisch-minerale meststof NPK (Mg) 13-3-8 (3) met ijzer Fe

Toepassingsperiode: 
1e keer van februari tot mei
2e keer van juni tot september

Tip

DCM Vital-Green Gazon is ook ideaal als zomerbemesting. Het kaliumgehalte zorgt voor een sterke en dichte grasmat, die goed bestand is tegen betreding en droogte. De stikstof in de formule zorgt ervoor dat het gazon snel terug dichtgroeit na een droogteperiode.

Terug naar boven icoon