Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/beleef_de_ultieme_thuismatch_

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    dinsdag 7 december 2021

EK 2021: Beleef de ultieme thuismatch


Vanaf vrijdag kleurt ons land terug zwart, geel en rood net zoals ze ook in Nederland hun kleuren van de vlag over het hele land zullen verspreiden. Want na een jaar van uitstel gaat het EK voetbal eindelijk door. Of we dit jaar met de Europese titel naar huis gaan is nog even afwachten, maar dat we in onze bubbels mogen supporteren is al zeker. 

En waar beleef je het EK beter dan in jouw eigen tuin? Met dit warme weer is het alvast de perfecte start van een maand lang sportplezier. Zorg voor een barbecue en drank, maak het gezellig en zorg voor een leuke sfeer. Kortom, bereid je tuin feestelijk voor en supporter mee van thuis samen met jouw eigen bubbel.

1. Maak het jezelf comfortabel!

Luchtstoel Fatboy® Lamzac® O 3.0 rood

Geen tijd om veel voor te bereiden? Dan is deze rode Lamzac luchtstoel ideaal om languit te supporteren tijdens het EK. De Fatboy Lamzac O is een opblaasbare stoel die je met lucht kunt vullen door hem in een horizontale lijn door de lucht te zwaaien en gemakkelijk kan afsluiten door het roll-and-lock-systeem. 

Snel gevuld en klaar voor gebruik! Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

(Luchtstoel Fatboy® Lamzac®, € 79)

2. Zorg voor verfrissing tussendoor...

Bierkrat tafel

Toch liever rechtstaand supporteren? Waarom dan niet dicht bij een bierkrat! Met dit houten opzetstuk vorm je in een mum van tijd een stapel kratten om tot een statafel waarvan je het midden makkelijk kan uitnemen om een flesje te nemen.

Geen frisse plaats om de kratten voor het scherm te plaatsen? Hou de flesjes vooraf koel in een drankkoeler.

(Opzetstuk statafel bierkrat, € 32,50)

3. Hou het hoofd koel!

Madison parasol Asymetric Sideway 360 × 220 cm - ecru

Bij een match in de tuin hoort uiteraard ook een goede zonbescherming want van al dat supporteren zouden we nog vergeten van af en toe het hoofd koel te houden.

De Madison parasols bieden een goede bescherming tegen de felle zon en zorgen voor een relaxte sfeer in jouw tuin. Dit model is unieke in vorm, waarbij de stok niet in het midden staat en de luifel naar één zijde overbuigt. Perfect te gebruiken aan het einde van een lange tafel. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

(Madison parasol Asymetric Sideway, € 199)


4. Word een echte grillmaster...

Barbecook Adam 50 top barbecue

Haal de masterchef in je naar boven verras met een heerlijke barbecue. 

Adam 50 TOP is een kwalitatieve ronde houtskoolbarbecue met deksel. Met deze nieuwe generatie brengt barbecook een gestroomlijnde vormgeving, gecombineerd met soft touch aanrakingspunten.

Dit unieke ontwerp maakt van grillen een waar plezier, bovendien kan je er lang van genieten dankzij het ingebouwde hitteschild.

(Barbecue houtskool, € 269)

5. Breng er de juiste sfeer in!

Feestverlichting wit 20 × led

En als laatste: zorg voor een gezellig tuinfeest. Ook als het donker wordt. 

De feestelijke lichtslinger werkt op batterijen zodat hij zowel in jouw tuin, in jouw interieur of in een feestzaal kan gebruikt worden. De slinger bestaat uit 20 witte ledlampen en heeft een lengte van 11 meter.

Ook een tuinkaars of fakkel zorgt voor de nodige gezelligheid.

(Feestverlichting, € 14,95)


#5897

Auteur: Melissa
Tuin- en landschapsarchitecte