Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/stevia-latijnse-naam

> Zoek

Zoek

  U zocht op: stevia latijnse naam

  Stevia rebaudiana - suikerplantje (special)
  Stevia zaad kopen om stevia planten te zaaien - online stevia bestellen

  € 3,45

  Lees meer

  Suikerplant / Stevia - BIO
  Stevia is de suikervanger. De blaadjes zijn 20 à 30 x zoeter dan gewone suiker.

  € 2,75

  Lees meer

  Set naambordjes + grondpinnen en wisselplaatjes
  Naambordjes om bij planten te steken om de namen te onthouden.

  € 11,50

  Lees meer

  Plantenlabels - set van 16 stuks
  Naametiket planten kopen om in de grond te steken naast uw planten of in potten

  € 1,25

  Lees meer

  Plantenstekers + stift
  Plantenstekers met waterbestendige stift - 6 stekers met stift

  € 5,75

  Lees meer

  Plantenbordjes extra hoog - 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 3,95

  Lees meer

  Plantenbordjes XL - set van 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 1,95

  Lees meer

  Stipa calamagrostis - Diamantgras
  Men vindt ze ook soms onder de naam Achnatherum brachytrichum evenals Calamagrostis brachytricha.Een opgaande groei en losse zeer fijne aren.Ze zijn heel lichtbruin en blinken in de zon vandaar hun Nederlandse naam diamantgrasIn de herfst verkleuren ze naar hooigeel.

  € 1,70

  Lees meer

  Nestkast brandmerk koolmees
  Op de voorzijde van dit nestkastje staat een mooie gebrandmerkte pimpelmees met daaronder de latijnse benaming ' Cyanistes caeruleu'.

  € 13,95

  Lees meer

  Heuchera 'Caramel' PBR - Purperklokje
  Heuchera 'Caramel' ® (met kwekersrecht)Parapluplantje of purperklokje is de volksnaam voor Heuchera.Heuchera heeft zogenaamde wortelbladeren, die met een lange steel direct aan de wortel van de plant vastzitten. De bladeren van alle Heuchera-soorten zijn sierlijk hartvormig.

  € 4,20

  Lees meer

  Stipa brachytricha - Diamantgras
  Soms komt men deze Calamagrostis brachytricha tegen onder de naam Stipa brachytricha.Ze bloeit met heel fijn harige aren waar de uiteinde precies een klein diamantje zit dat blinkt in de zon.De aren zijn heel licht bruingrijs en het blad is groen dat in de herfst goudgeel verkleurt.

  € 8,05

  Lees meer

  Pyrus communis 'Coscia' - Pereboom
  Pyrus communis 'Coscia' is een Italiaanse peer met een lichtgroene tot gele kleur met een roze blos aan de zonkant.Het vruchtvlees is stevig en aangenaam korrelig en zoet.Goed bestuivers zijn 'Beurré Hardy', 'Red Beurré Hardy', 'Belle Julie'

  € 37,65

  Lees meer

  Liriodendron tulipifera - Tulpenboom
  De bloem heeft de vorm van een tulp vandaar de naam maar ook het blad heeft een speciale vorm, lijkt wel of er een stuk afgeknipt is.Hier vind je een uitgebreide informatie over deze toch speciale boom

  € 45,70

  Lees meer

  Prunus persica 'Amsden' - Perzik
  Prunus persica 'Amsden produceert licht behaarde gele vruchten met een felrode blos, ze hebben een sappig wit vruchtvlees met een aangenaam aroma. Ze zijn vroeg rijp, vanaf half tot eind juli.In serres (kassen) kweken is de kwaliteit van de perzik wel beter.

  € 27,90

  Lees meer

  Malus domestica 'Reine de Renettes' - Appel
  Malus domestica 'Reine des Reinettes' produceert oranjegele appelen met aan de zonzijde rode strepen.Een aangenaam zure appel met een fijn aroma.Kan in de keuken of als eetappel gebruikt worden.

  € 27,90

  Lees meer

  Crocosmia 'Emily McKenzie' - Crocosmia
  Crocosmia x crocosmiiflora 'Emily McKenzie' is een van de grootbloemige soortenDe naam Crocosmia is afgeleid van de Grieks, krokos= ( saffraan) en 'osme' =(geur)Een plant die geurt dus naar safraan.De plant groeit heb best op vochtige goed gedraineerde grond.Mooi te combineren met Nicotiana,Kniphofia,Salie,rozen,Alsem, siergrassen

  € 1,60

  Lees meer

  Digitalis lanata - Wollige vingerhoedskruid
  'Lanata' betekent wollig en de plant kreeg die naam door de fijne beharing van de bloempjes. De bebladerde bloeistengels lopen uit op een aar vol bloemen. De bruine adertjes op de zachtgele helm, contrasteert mooi met de witte, behaarde onderlip.

  € 1,35

  Lees meer

  Iris foetidissima - Stinkende lis, iris
  Iris foetidissima +/- 70cm hoog met een onaangenaam geurend blad maar met sierlijke oranje bessen .Bloemen zijn groenachtig tot bruingeel en verkleuren naar lilablauw.

  € 3,90

  Lees meer

  Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia
  Vroegere benaming: Montbretia Crocosmia x crocosmiiflora bloeit rood en wordt 125cm hoog.De naam Crocosmia is afgeleid van de Griekse woorden 'krokos' ( saffraan) en 'osme' (geur). De bloemen geuren dus naar saffraan.

  € 1,60

  Lees meer

  Crocosmia 'George Davidson' - Crocosmia
  Crocosmia x crocosmiiflora 'George Davidson' bloeit met oranjegele bloemen op lange stengels.Het is een van de grootbloemige soortenDe naam Crocosmia is afgeleid van de Grieks, krokos= ( saffraan) en 'osme' =(geur)Een plant die geurt dus naar safraan.De plant groeit heb best op vochtige goed gedraineerde grond.

  € 1,60

  Lees meer

  Actaea simplex 'Brunette' - Zilverkaars
  Actaea is de nieuwe naam voor Cimicifuga.Niet alleen de bloemen zijn mooi, ook het chocoladebruinkleurig blad is decoratief.De aarvormige bloemen zijn rozig wit en staan op lange donkere stelen.

  € 3,90

  Lees meer

  Jasminum sambac - Arabische jasmijn
  Jasminum sambac is een jasmijn afkomstig uit India. Tijdens de Middeleeuwen is de plant naar Europa gebracht door Arabieren vandaar de Nederlandse naam.Jasminum sambac is een klimmende plant met glanzende ovale blaadjes en losse trosjes van witte, zeer geurende bloemen.

  € 13,40

  Lees meer

  Vitis vinifera 'Italia' - Witte druif
  Produceert een zeer goed kwaliteit van grote tafeldruiven. De vruchten zijn goudgeel van kleur, lekker en krokant met knapperig en sappig vruchtenvlees, zoet met een aangenaam muscatsmaak.Rijp vanaf half september.

  € 16,35

  Lees meer

  Butia capitata - Geleipalm
  Butia capitata heeft een blauwgrijs gevederd blad.De dadels dat deze boom krijgt worden verwerkt in gelei vandaar de nederlandse naam.Matig winterhard tot -10°C en moet dan in volle grond moet hij in de winter goed beschermd worden, op een beschutte plek tegen koude wind, goed ingepakt en de grond bedekt met een dikke mulchlaag schors.

  € 56,50

  Lees meer

  Set van 4 stevige binders
  De binder zijn gemaakt van geweven polypropyleen en voorzien van een label waarop de naam van de plant kan worden geschreven

  € 4,95

  Lees meer

  Toon meer items