Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/stevia-latijnse-naam

> Zoek

Zoek

  U zocht op: stevia latijnse naam

  Stevia rebaudiana - suikerplantje (special)
  Stevia zaad kopen om stevia planten te zaaien - online stevia bestellen

  € 3,45

  Lees meer

  Suikerplant / Stevia - BIO
  Stevia is de suikervanger. De blaadjes zijn 20 à 30 x zoeter dan gewone suiker.

  € 2,75

  Lees meer

  Set naambordjes + grondpinnen en wisselplaatjes
  Naambordjes om bij planten te steken om de namen te onthouden.

  € 11,50

  Lees meer

  Plantenlabels - set van 16 stuks
  Naametiket planten kopen om in de grond te steken naast uw planten of in potten

  € 1,25

  Lees meer

  Plantenstekers + stift
  Plantenstekers met waterbestendige stift - 6 stekers met stift

  € 5,75

  Lees meer

  Heuchera 'Caramel' PBR - Purperklokje
  Heuchera 'Caramel' ® (met kwekersrecht)Parapluplantje of purperklokje is de volksnaam voor Heuchera.Heuchera heeft zogenaamde wortelbladeren, die met een lange steel direct aan de wortel van de plant vastzitten. De bladeren van alle Heuchera-soorten zijn sierlijk hartvormig.

  € 4,20

  Lees meer

  Plantenbordjes XL - set van 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 1,95

  Lees meer

  Stipa calamagrostis - Diamantgras
  Men vindt ze ook soms onder de naam Achnatherum brachytrichum evenals Calamagrostis brachytricha.Een opgaande groei en losse zeer fijne aren.Ze zijn heel lichtbruin en blinken in de zon vandaar hun Nederlandse naam diamantgrasIn de herfst verkleuren ze naar hooigeel.

  € 1,70

  Lees meer

  Plantenbordjes extra hoog - 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 3,95

  Lees meer

  Nestkast brandmerk koolmees
  Op de voorzijde van dit nestkastje staat een mooie gebrandmerkte pimpelmees met daaronder de latijnse benaming ' Cyanistes caeruleu'.

  € 13,95

  Lees meer

  Alpengrind 8/16 in big bag
  Alpengrind, zoals de naam aangeeft afkomstig uit het Alpengebied, is een qua kleur gemêleerde grind met zachte pastelkleuren als beige, blauw-grijs en creme

  € 245,00

  Lees meer

  Jasminum sambac - Arabische jasmijn
  Jasminum sambac is een jasmijn afkomstig uit India. Tijdens de Middeleeuwen is de plant naar Europa gebracht door Arabieren vandaar de Nederlandse naam.Jasminum sambac is een klimmende plant met glanzende ovale blaadjes en losse trosjes van witte, zeer geurende bloemen.

  € 13,40

  Lees meer

  Monarda 'Petite Delight' ( Acpetdel ) - Bergamotplant
  Monarda 'Petite Delight' De naam bergamot komt van de Italiaanse stad Bergamo waar de olie van de voor de eerste maal verkocht werd. bergamotolie wordt gebruikt voor het maken van parfum maar ook bij de bereiding van allerlei likeuren.Vermeerdering: zaaien of scheuren (delen)De Monarda is van oorsprong terug te vinden in Canada en in het noorden van Amerika.

  € 2,10

  Lees meer

  Liriodendron tulipifera - Tulpenboom
  De bloem heeft de vorm van een tulp vandaar de naam maar ook het blad heeft een speciale vorm, lijkt wel of er een stuk afgeknipt is.Hier vind je een uitgebreide informatie over deze toch speciale boom

  € 45,70

  Lees meer

  Iris foetidissima - Stinkende lis, iris
  Iris foetidissima +/- 70cm hoog met een onaangenaam geurend blad maar met sierlijke oranje bessen .Bloemen zijn groenachtig tot bruingeel en verkleuren naar lilablauw.

  € 3,90

  Lees meer

  Kneelingpad laurier met handvat
  Zeer kwalitatief knielkussen om aangenaam te werken in de tuin.

  € 14,95

  Lees meer

  Phlox (P) 'Cosmopolitan' - Floks, vlambloem
  Phlox paniculata 'Cosmopolitan' bloeit met helder paarsroze bloemen met een donker oogje.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 2,30

  Lees meer

  Platycodon grand. 'Albus' - Ballonplant
  De ideale plant voor de kust , slaagt wel moeilijk aan in het begin maar nadien groeit hij goed en vormt een mooie pol.De bloemknop lijkt op een grote gezwollen ballon vandaar zijn naam dus.

  € 1,50

  Lees meer

  Platycodon grand. 'Astra Blue' - Ballonplant
  De ideale plant voor de kust , slaagt wel moeilijk aan in het begin maar nadien groeit hij goed en vormt een mooie pol.De bloemknop lijkt op een grote gezwollen ballon vandaar zijn naam dus.'Astra' is een compactblijvende dwergsoort en wordt 25cm hoog.

  € 1,50

  Lees meer

  Phlox (P) 'Rosa Pastell' - Vlambloem, floks
  Phlox paniculata 'Rosa Pastel' bloeit zacht roze met een donkerroze oogje en witter aan de randen.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 1,80

  Lees meer

  Phlox (P) 'Mies Copijn' - Vlambloem, floks
  Phlox paniculata 'Mies Copijn' bloeien roze met een donker oogje.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 1,80

  Lees meer

  Actinidia arguta 'Geneva' - Kiwibes, minikiwi, kiwiberry
  Actinidia arguta 'Geneva' is afkomstig uit Geneva ( New York).Een compact opgaande klimplant met ovale donkergroene bladeren aan rode bladsteeltjes .Bloeit in het voorjaar met aangenaam zoetgeurende roomwitte bloempjes met gele helmknoppen.

  € 21,15

  Lees meer

  Malus domestica 'Reine de Renettes' - Appel
  Malus domestica 'Reine des Reinettes' produceert oranjegele appelen met aan de zonzijde rode strepen.Een aangenaam zure appel met een fijn aroma.Kan in de keuken of als eetappel gebruikt worden.

  € 27,90

  Lees meer

  Butia capitata - Geleipalm
  Butia capitata heeft een blauwgrijs gevederd blad.De dadels dat deze boom krijgt worden verwerkt in gelei vandaar de nederlandse naam.Matig winterhard tot -10°C en moet dan in volle grond moet hij in de winter goed beschermd worden, op een beschutte plek tegen koude wind, goed ingepakt en de grond bedekt met een dikke mulchlaag schors.

  € 56,50

  Lees meer

  Pyrus communis 'Coscia' - Pereboom
  Pyrus communis 'Coscia' is een Italiaanse peer met een lichtgroene tot gele kleur met een roze blos aan de zonkant.Het vruchtvlees is stevig en aangenaam korrelig en zoet.Goed bestuivers zijn 'Beurré Hardy', 'Red Beurré Hardy', 'Belle Julie'

  € 37,65

  Lees meer

  Toon meer items