Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/stevia-latijnse-naam

> Zoek

Zoek

  U zocht op: stevia latijnse naam

  Stevia rebaudiana - suikerplantje (special)
  Stevia zaad kopen om stevia planten te zaaien - online stevia bestellen

  € 3,45

  Lees meer

  Suikerplant / Stevia - BIO
  Stevia is de suikervanger. De blaadjes zijn 20 à 30 x zoeter dan gewone suiker.

  € 2,75

  Lees meer

  Set naambordjes + grondpinnen en wisselplaatjes
  Naambordjes om bij planten te steken om de namen te onthouden.

  € 11,50

  Lees meer

  Plantenlabels - set van 16 stuks
  Naametiket planten kopen om in de grond te steken naast uw planten of in potten

  € 1,25

  Lees meer

  Plantenbordjes XL - set van 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 1,95

  Lees meer

  Stipa calamagrostis - Diamantgras
  Men vindt ze ook soms onder de naam Achnatherum brachytrichum evenals Calamagrostis brachytricha.Een opgaande groei en losse zeer fijne aren.Ze zijn heel lichtbruin en blinken in de zon vandaar hun Nederlandse naam diamantgrasIn de herfst verkleuren ze naar hooigeel.

  € 1,70

  Lees meer

  Plantenbordjes extra hoog - 5 stuks
  Set van 5 handige naambordjes om planten in uw bloemborder of moestuin van een label te voorzien.

  € 3,95

  Lees meer

  Heuchera 'Caramel' PBR - Purperklokje
  Heuchera 'Caramel' ® (met kwekersrecht)Parapluplantje of purperklokje is de volksnaam voor Heuchera.Heuchera heeft zogenaamde wortelbladeren, die met een lange steel direct aan de wortel van de plant vastzitten. De bladeren van alle Heuchera-soorten zijn sierlijk hartvormig.

  € 4,20

  Lees meer

  Nestkast brandmerk koolmees
  Op de voorzijde van dit nestkastje staat een mooie gebrandmerkte pimpelmees met daaronder de latijnse benaming ' Cyanistes caeruleu'.

  € 13,95

  Lees meer

  Plantenstekers + stift
  Plantenstekers met waterbestendige stift - 6 stekers met stift

  € 5,75

  Lees meer

  Digitalis lanata - Wollige vingerhoedskruid
  'Lanata' betekent wollig en de plant kreeg die naam door de fijne beharing van de bloempjes. De bebladerde bloeistengels lopen uit op een aar vol bloemen. De bruine adertjes op de zachtgele helm, contrasteert mooi met de witte, behaarde onderlip.

  € 1,35

  Lees meer

  Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia
  Vroegere benaming: Montbretia Crocosmia x crocosmiiflora bloeit rood en wordt 125cm hoog.De naam Crocosmia is afgeleid van de Griekse woorden 'krokos' ( saffraan) en 'osme' (geur). De bloemen geuren dus naar saffraan.

  € 1,60

  Lees meer

  Crocosmia 'George Davidson' - Crocosmia
  Crocosmia x crocosmiiflora 'George Davidson' bloeit met oranjegele bloemen op lange stengels.Het is een van de grootbloemige soortenDe naam Crocosmia is afgeleid van de Grieks, krokos= ( saffraan) en 'osme' =(geur)Een plant die geurt dus naar safraan.De plant groeit heb best op vochtige goed gedraineerde grond.

  € 1,60

  Lees meer

  Actaea simplex 'Brunette' - Zilverkaars
  Actaea is de nieuwe naam voor Cimicifuga.Niet alleen de bloemen zijn mooi, ook het chocoladebruinkleurig blad is decoratief.De aarvormige bloemen zijn rozig wit en staan op lange donkere stelen.

  € 3,90

  Lees meer

  Crocosmia 'Emily McKenzie' - Crocosmia
  Crocosmia x crocosmiiflora 'Emily McKenzie' is een van de grootbloemige soortenDe naam Crocosmia is afgeleid van de Grieks, krokos= ( saffraan) en 'osme' =(geur)Een plant die geurt dus naar safraan.De plant groeit heb best op vochtige goed gedraineerde grond.Mooi te combineren met Nicotiana,Kniphofia,Salie,rozen,Alsem, siergrassen

  € 1,60

  Lees meer

  Stipa brachytricha - Diamantgras
  Soms komt men deze Calamagrostis brachytricha tegen onder de naam Stipa brachytricha.Ze bloeit met heel fijn harige aren waar de uiteinde precies een klein diamantje zit dat blinkt in de zon.De aren zijn heel licht bruingrijs en het blad is groen dat in de herfst goudgeel verkleurt.

  € 8,05

  Lees meer

  Vitis vinifera 'Italia' - Witte druif
  Produceert een zeer goed kwaliteit van grote tafeldruiven. De vruchten zijn goudgeel van kleur, lekker en krokant met knapperig en sappig vruchtenvlees, zoet met een aangenaam muscatsmaak.Rijp vanaf half september.

  € 16,35

  Lees meer

  Phlox (P) 'Cosmopolitan' - Floks, vlambloem
  Phlox paniculata 'Cosmopolitan' bloeit met helder paarsroze bloemen met een donker oogje.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 2,30

  Lees meer

  Platycodon grand. 'Albus' - Ballonplant
  De ideale plant voor de kust , slaagt wel moeilijk aan in het begin maar nadien groeit hij goed en vormt een mooie pol.De bloemknop lijkt op een grote gezwollen ballon vandaar zijn naam dus.

  € 1,50

  Lees meer

  Platycodon grand. 'Astra Blue' - Ballonplant
  De ideale plant voor de kust , slaagt wel moeilijk aan in het begin maar nadien groeit hij goed en vormt een mooie pol.De bloemknop lijkt op een grote gezwollen ballon vandaar zijn naam dus.'Astra' is een compactblijvende dwergsoort en wordt 25cm hoog.

  € 1,50

  Lees meer

  Platycodon grand. 'Mariesii' - Ballonplant
  De ideale plant voor de kust , slaagt wel moeilijk aan in het begin maar nadien groeit hij goed en vormt een mooie pol.De bloemknop lijkt op een grote gezwollen ballon vandaar zijn naam dus.Platycodon grandiflorus 'Mariesii' bloeit blauwpaars.

  € 1,50

  Lees meer

  Phlox (P) 'Rosa Pastell' - Vlambloem, floks
  Phlox paniculata 'Rosa Pastel' bloeit zacht roze met een donkerroze oogje en witter aan de randen.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 1,80

  Lees meer

  Phlox (P) 'Mies Copijn' - Vlambloem, floks
  Phlox paniculata 'Mies Copijn' bloeien roze met een donker oogje.Phlox paniculata is een van de overbekende geurende tuinplanten, bloeien in de zomer en de herfst. De naam paniculata wordt gegeven aan de planten met een pluimvormige bloem.

  € 1,80

  Lees meer

  Monarda 'Petite Delight' ( Acpetdel ) - Bergamotplant
  Monarda 'Petite Delight' De naam bergamot komt van de Italiaanse stad Bergamo waar de olie van de voor de eerste maal verkocht werd. bergamotolie wordt gebruikt voor het maken van parfum maar ook bij de bereiding van allerlei likeuren.Vermeerdering: zaaien of scheuren (delen)De Monarda is van oorsprong terug te vinden in Canada en in het noorden van Amerika.

  € 2,10

  Lees meer

  Pyrus communis 'Coscia' - Pereboom
  Pyrus communis 'Coscia' is een Italiaanse peer met een lichtgroene tot gele kleur met een roze blos aan de zonkant.Het vruchtvlees is stevig en aangenaam korrelig en zoet.Goed bestuivers zijn 'Beurré Hardy', 'Red Beurré Hardy', 'Belle Julie'

  € 37,65

  Lees meer

  Toon meer items