Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/pers-voor-blikjes-en-plastic-flessen

> Zoek

Zoek

  U zocht op: pers voor blikjes en plastic flessen

  Prunus persica nucipersica 'Nectared4' - Nectarineboom
  Prunus persica var nucipersica 'Nectared4' is prachtig wanneer hij in het voorjaar bloeit met roze bloesems, gevolgd door de vruchten.De boom is zelfbestuivend en is winterhard tot -18°C.Ze verlangen een goed doorlaatbare grond, warm en zonnige plek en niet op een tochtige plek.

  € 37,65

  Lees meer

  Prunus persica nucipersica 'Independence' - Nectarineboom
  Prunus persica var. nucipersica 'Independence' produceert rond/ovale, rood/oranje vruchten met een geel vruchtvlees. De vruchten zijn sappig, zoet en aromatisch.

  € 37,65

  Lees meer

  Prunus persica nucipersica 'Morton' - Nectarineboom
  Prunus persica var. nucipersica 'Morton' is een kleine boom van 3 tot 5m hoog.Produceert ovaalronde, paarsrode vruchten met wit vruchtvlees.

  € 37,65

  Lees meer

  Prunus persica nucipersica 'Fairlane' - Nectarineboom
  Prunus persica var. nucipersica 'Fairlane' produceert grote ronde vruchten met een rode/gele schil.De vruchten met geel vruchtvlees zijn knapperig en sappig.

  € 37,65

  Lees meer

  Prunus persica nucipersica 'Snowqueen' - Nectarineboom
  Prunus persica var. nucipersica 'Snow Queen' produceert rode vruchten met wit vruchtvlees.Verlangt een goed warme zonnige plek, goed beschut tegen koude wind.

  € 37,65

  Lees meer

  Blikkenpers handmodel
  Blikkenpers om op te hangen en met de hand blikjes te persen of te pletten

  € 13,95

  Lees meer

  Kweekbak voor hommels

  Speciaal voor hommels ontwikkelde kweekbak uit stevig en kwalitatief hout. Deze kweekbak is speciaal voor hommels ontworpen om als netsplaats voor deze bijen te dienen. Bij de ontwikkeling van deze kweekbak zijn dan ook meningen van professionele kwekers en onderzoekscentra geraadpleegd. Dit resulteerde in een veelzijdige kweekbak, speciaal voor hommels.

  € 41,95

  Lees meer

  Gegalvaniseerde pottenpers - 4 potjes van 50 mm
  Gegalvaniseerde pottenpers 4 potjes van 50 mm - handpottenpers

  € 31,50

  Lees meer

  Kas voor tomaten 1,51 m² PROMO

  Serre voor tomaten - kas voor groenten als tomaten in te kweken

  € 36,95

  Lees meer

  Prunus persica 'Amber'® - Dwergperzik
  Prunus persica var. persica 'Amber' is een vroegbloeiend dwergboompje maar moet zeker op een zonnige en warme, beschutte plaats staan. Kan al bloeien vanaf begin maart en daardoor zijn de bloesems extra gevoelig voor vorst.

  € 30,20

  Lees meer

  Pottenpers - 5 potten van 38 mm
  Pers om perspotjes zelf te maken - gegalvaniseerde handpottenpers

  € 31,50

  Lees meer

  Prunus persica 'Rubins'® - Kriekenboom, Zure kers
  Oude benaming Prunus cerasus 'Rubin'Prunus cerasus 'Rheinische Schattenmorelle' produceert grote donkerrode zure kersen.Ze zijn niet zo geschikt om te eten daarvoor zijn ze te zuur maar wel voor allerlei bereidingen bvb jam.Kriekenbomen zijn kleiner dan de zoete kersen en altijd zelfbestuivend.

  € 27,90

  Lees meer

  Prunus persica 'Silver Prolific' - Nectarineboom, dwergnectarine
  Prunus persica var. nucipersica 'Silver Prolific' is een dwergboompje met grote vruchten.De nectarines zijn geel met een rode blos en geel vruchtvlees.

  € 24,70

  Lees meer

  Deurbel voor de hond

  De hond zijn eigen deurbel als ideaal alternatief voor een hondenluik. Met deze hondenbel kan je hond je laten weten dat hij op jou zit te wachten aan de deur. Een ideaal en origineel geschenk voor elke hondeneigenaar.

  € 35,95

  Lees meer

  Pottenpers geel
  Handpottenpers om zelf uw perspotjes te maken voor uw groenten-, kruiden- en bloemenzaden.

  € 2,50

  Lees meer

  Speelballen voor de hond - 4 stuks
  Een setje stevige speelballen voor je hond, voor binnen- en buitengebruik

  € 2,95

  Lees meer

  Persicaria bistorta carnea - Duizendknoop
  Persicaria bistorta subsp. carnea is een niet woekerende duizendknoop afkomstig uit de Kaukasus.De groeiwijze is ook veel netter dan de meeste Persicaria's.

  € 2,00

  Lees meer

  Persicaria amplex. 'Orange Field' - Duizendknoop
  Persicaria amplexicaulis 'Orange Field' bloeit met lange oranjeroze aren.Een forse bossige plant die vooral mooi uitkomt in grotere groepen.

  € 3,25

  Lees meer

  Prunus persica 'Garden Beauty'® - Nectarineboom, dwergnectarine
  Prunus persica var. nectarina 'Garden Beauty' is een kleine boom met halfdubbele donkerroze bloemen in het voorjaar.De vruchten zijn rood/geel met geel vruchtvlees, sappig en zoet.

  € 30,20

  Lees meer

  Persicaria amplex. 'Firetail' - Duizendknoop
  Persicaria amplexicaulis 'Firetail', ook wel ‘Speciosa’ genoemd is een forse bossige plant met donkerrode bloeiende aren die vooral mooi uitkomt in grotere groepen. Het blad krijgt vaak een herfsttint. Mooi te combineren met Phlox, Monarda, Echinaceae, Sidalcea, Thalictrum, Miscanthus, Astilbe, Heuchera, Chelone

  € 3,80

  Lees meer

  Persicaria amplexicaulis - Duizendknoop
  Persicaria amplexicaulis is een welkome bloeier in de nazomer en geeft een verticaal accent in de border. Een forse bossige plant die vooral mooi uitkomt in grotere groepen.Het blad krijgt vaak een herfsttint.

  € 3,05

  Lees meer

  Persicaria amplex. 'Fat Domino' - Duizendknoop
  Persicaria amplexicaulis is een welkome bloeier in de nazomer en geeft een verticaal accent in de border. Een forse bossige plant die vooral mooi uitkomt in grotere groepen.Het blad krijgt vaak een herfsttint.

  € 4,50

  Lees meer

  Persicaria amplex. 'Firedance' - Duizendknoop
  Persicaria amplexicaulis 'Firedance' bloeit met zalmrode bloeiaren.Een forse bossige plant die vooral mooi uitkomt in grotere groepen.Het blad krijgt vaak een herfsttint.

  € 3,90

  Lees meer

  Prunus persica 'Dixired' - Perzikboom
  Prunus persica 'Dixired' is een vroeg ras maar moet zeker op een zonnige en warme, beschutte plaats staan. Kan al bloeien vanaf begin maart en daardoor zijn de bloesems extra gevoelig voor vorst.Draagt vruchten met een donkerrode huid met oranjegele tinten.

  € 27,90

  Lees meer

  Toon meer items