Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/aronskelk-afstand-tussen-de-knollen

> Zoek

Zoek

  U zocht op: aronskelk afstand tussen de knollen

  Zantedeschia aethiopica - Aronskelk
  Vormt vlezige lancetvormige bladeren op lange stelen.De bloemen zijn trechter/kelkvormig wit waar in het midden een gele bloemkolf zit.Plant hem op een vochtige bodem zoals aan de rand van een vijver alhoewel hij zeer goed langere droogteperiodes kan verdragen.

  € 35,70

  Lees meer

  Arum italicum - Aronskelk
  Het gevlekt blad verschijnt in de herfst, blijft de hele winter tot laat in de lente om dan te verdwijnen tijdens de hele zomer.In april en mei bloeien bleekgele kolven waarop na de bloei rode of oranje bessen op komen, die trouwens zeer giftig zijn.Enkele cultivars :Arum italicum : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum italicum 'Marmoratum' : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum maculatum : H40cm, rode bessen in 7/8

  € 1,70

  Lees meer

  Potgrond cactussen 5 liter
  Potgrond voor cactussen in zak 5 liter

  € 4,95

  Lees meer

  Meststof voor cactussen en vetplanten
  Deze vloeibare meststof voor cactussen en vetplanten bevat alle noodzakelijke voedingselementen, bevordert de groei van uw planten

  € 3,45

  Lees meer

  Wandkader vlinder tussen bloemen
  Muurdecoratie of muurversiering met vlindermotief en mooie kralen

  € 72,25

  Lees meer

  Meststofdruppelaars kerststerren - 10 flesjes
  Meststof voor kerststerren en kerstcactussen via handige druppelflesjes

  € 3,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Hamburger Stadtpark' - Randjesbloem
  Zodevormende planten , bloeien lichtpaars tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,70

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Blue' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Blue' zijn zodevormende planten , bloeien blauw tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Glasclips S - set 20 stuks
  Metalen clips om tussen serreruiten te plaatsen te koop

  € 2,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Red' is een zodevormende plant met roze bloei tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog. Randjesbloem past in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen. Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Aubrieta 'Kitte' - Randjesbloem
  Aubrieta ‘Kitte’ bloeit met lichtpaarse bloemen.Zodevormende planten , bloeien tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.

  € 1,80

  Lees meer

  Aubrieta 'Bressingham Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Bressingham Red' is een zodevormende plant , bloeit karmijnroze tussen april en mei en wordt 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,50

  Lees meer

  Phuopsis stylosa - Perzische Kruisjesplant
  Sterke planten die het goed doen op muurtjes, tussen stenen .

  € 1,45

  Lees meer

  Clematis armandii - Bosrank
  Clematis armandii bloeit met klein geurende witte bloempjes in het voorjaar, tussen februari en april naar gelang het weer.Het is een groenblijvende bosrank met langwerpige groene blaadjes.Geeft ze een zonnige plek goed beschut tegen noorden-en oostenwind.

  € 7,45

  Lees meer

  Phyteuma scheuchzeri - Rapunzel
  Phyteuma scheuchzeri is erg geschikt voor rotstuinen, tussen de voegen van stapelmuurtjes of tegels.Het plantje vormt een pol dunne blaadjes, een beetje wild maar wel mooi en bloeit met violetblauwe sterbloempjes.

  € 1,45

  Lees meer

  Ficus carica 'Del Portogallo' - Vijg
  Ficus carica 'Del Portogallo' produceert zeer grote groene vruchten met een roodbruine blos. Vroeg rijp en zoet van smaak.Deze zuiderse boom kan hier overwinteren mits ze toegedekt wordt of beschut tussen muren op het zuiden.

  € 20,85

  Lees meer

  Campsis 'Indian Summer'® - Trompetbloem
  In kwekerijen is men er in geslaagd om kruisingen te kweken tussen de Campsis grandiflora en de Campsis chinsis die het wel zeer goed doet in ons klimaat: Campsis tagliabuana. Hiervan zijn er al vele mooie cultivars waardoor deze al vaker worden aangeplant dan de Campsis radicans die ook goed gedijt in ons land.Campsis x tagliabuana 'Indian Summer' heeft grote oranjerode bloemen.

  € 18,25

  Lees meer

  Campanula cochleariifolia - Klokje, Dwergklokje
  Campanula cochleariifolia bloeit met violetblauwe klokjes.Erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.

  € 1,45

  Lees meer

  Abelia x grandiflora - Abelia
  Abelia x grandiflora is een kruising tussen de Abelia chinensis en de Abelia uniflora.Deze struik wordt tot ruim 2 meter hoog en breed en kan tot -15°C verdragen maar wel opletten voor oostenwind.De bloei is in juni tot augustus, maar een tweede bloei eind september komt wel vaker voor.

  € 5,85

  Lees meer

  Potentilla tridentata 'Nuuk' - Ganzerik, vijfvingerkruid
  Erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.

  € 1,90

  Lees meer

  Clematis arm. 'Apple Blossom' - Bosrank
  Bloeit lichtroze en geurt naar amandelen, klimt 450cm hoog.Naar gelang het weer valt de bloeitijd ongeveer tussen februari en meiDe ganse winter behoudt ze haar glanzend blad, eerst bronskleurig om vervolgens naar diepgroen te kleuren.Geeft ze een zonnige plek goed beschut tegen noorden-en oostenwind.

  € 7,45

  Lees meer

  Saxifraga (A) 'Peter Pan' - Steenbreek
  Saxifraga x arendsii 'Peter Pan' vormt een dicht tapijt van frisse groene blaadjes en karmijnroze bloempjes.Erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.Als de pollen in het midden lelijk worden moeten ze gescheurd en verplant worden, het lelijk geworden deel mag dan weg.

  € 1,60

  Lees meer

  Thymus 'Doone Valley' - Tijm / looptijm
  Kan licht belopen worden en dan komt er een lekkere geur vrij, bloeit lila en heeft een groen blad die tussenin in de zomer groengele delen vertoont.Een goede bodembedekker voor een zandige, kalkhoudende grond dat vooral in de winter goed gedraineerd moet zijn. Plant hem op een zonnige warme plek .

  € 1,50

  Lees meer

  Tanacetum (C) 'Robinson's Rose' - Wormkruid
  Margrietachtige lichtroze bloemen met een geel plat bloemhoofdje geurend naar kamfer.Nà de bloei de uitgebloeide bloemen afknippen om de bloei te verlengen.Het blad is fijn gevederd en past daarom mooi in de border tussen de andere planten.

  € 1,15

  Lees meer

  Sempervivum 'Pilatus' - Huislook
  Zodevormende plantjes die rozetten vormen, uiterst geschikt voor rotstuinen tussen stenen die door de zon erg heet kunnen worden, waar zelfs weinig vocht komt.Uitgebloeide rozetten sterven af, maar er komen telkens nieuwe bij.Absoluut niet op vochtige of natte grond planten daar zou hij snel wegkwijnen.

  € 1,60

  Lees meer

  Toon meer items