Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/aronskelk-afstand-tussen-de-knollen

> Zoek

Zoek

  U zocht op: aronskelk afstand tussen de knollen

  Arum italicum - Aronskelk
  Het gevlekt blad verschijnt in de herfst, blijft de hele winter tot laat in de lente om dan te verdwijnen tijdens de hele zomer.In april en mei bloeien bleekgele kolven waarop na de bloei rode of oranje bessen op komen, die trouwens zeer giftig zijn.Enkele cultivars :Arum italicum : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum italicum 'Marmoratum' : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum maculatum : H40cm, rode bessen in 7/8

  € 1,70

  Lees meer

  Zantedeschia aethiopica - Aronskelk
  Vormt vlezige lancetvormige bladeren op lange stelen.De bloemen zijn trechter/kelkvormig wit waar in het midden een gele bloemkolf zit.Plant hem op een vochtige bodem zoals aan de rand van een vijver alhoewel hij zeer goed langere droogteperiodes kan verdragen.

  € 35,70

  Lees meer

  Potgrond cactussen 5 liter
  Potgrond voor cactussen in zak 5 liter

  € 4,95

  Lees meer

  Meststof voor cactussen en vetplanten
  Deze vloeibare meststof voor cactussen en vetplanten bevat alle noodzakelijke voedingselementen, bevordert de groei van uw planten

  € 3,45

  Lees meer

  Wandkader vlinder tussen bloemen
  Muurdecoratie of muurversiering met vlindermotief en mooie kralen

  € 65,50

  Lees meer

  Meststofdruppelaars kerststerren - 10 flesjes
  Meststof voor kerststerren en kerstcactussen via handige druppelflesjes

  € 3,95

  Lees meer

  Glasclips S - set 20 stuks
  Metalen clips om tussen serreruiten te plaatsen te koop

  € 2,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Red' is een zodevormende plant met roze bloei tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog. Randjesbloem past in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen. Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Aubrieta 'Hamburger Stadtpark' - Randjesbloem
  Zodevormende planten , bloeien lichtpaars tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,70

  Lees meer

  Aubrieta 'Bressingham Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Bressingham Red' is een zodevormende plant , bloeit karmijnroze tussen april en mei en wordt 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,50

  Lees meer

  Aubrieta 'Kitte' - Randjesbloem
  Aubrieta ‘Kitte’ bloeit met lichtpaarse bloemen.Zodevormende planten , bloeien tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.

  € 1,80

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Blue' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Blue' zijn zodevormende planten , bloeien blauw tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Aster n.-b. 'Marie Ballard' - Herfstaster
  Fel blauwpaars met geel hartje, dubbelbloemig.Heeft wel een wat wilde groei en is daarom beter om tussen andere planten te zetten die wat steun geven. Men kan ook om de plant compact te houden hem eind juni tot de grond snoeien, zal dan mooi vertakken en steviger zijn.

  € 1,60

  Lees meer

  Actaea simplex 'White Pearl' - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga simplexA. 'White Pearl' heeft een groen blad met purpere stengels en dikke witte bloeiarenSublieme schaduwplanten die goed staan tussen bomen en struiken en weinig zonlicht nodig hebben.

  € 2,95

  Lees meer

  Actaea simplex 'Pink Spike' - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga ramosa 'Pink Spike''Pink Spike' heeft een bruingroen geveerd blad en stengel met wit/roze aarvormige bloemen.Het is een prachtige plant om achter in de schaduwborder te planten tussen bomen en struiken.

  € 5,35

  Lees meer

  Actaea simplex - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga simplex/ramosaActaea simplex is afkomstig uit Oost-Azië.Het is een prachtige plant om achterin de schaduwborder te planten tussen bomen en struiken.

  € 2,85

  Lees meer

  Rubus fruticosus 'Tayberry' - Taybes
  Rubus fruticosus x idaeus 'Tayberry' is een kruising tussen een braam en een framboos. Het is een erg stekelige struik.De roodpaarse vrucht is zoeter, groter en aromatischer dan de Rubus ×loganobaccus.

  € 29,05

  Lees meer

  Allium sphaerocephalon - Trommelstokje
  Trommelstokje kalklook of kogellookEen buitengewoon mooie roodpaarse sierui tussen de andere borderplanten.In de lente best wat koemest geven.Mooi te combineren met Astrantia, Knautia macedonica, Verbena bonariensis, Stipa, Calamintha, Nepeta, .

  € 1,80

  Lees meer

  Anemone nemorosa - Bosanemoon
  De bosanemoontjes zijn één van de eerste lentebloeiers, tussen maart en mei steken ze al uit, bedekken de bodem dan met hun lieftallige bloempjes.Van zodra de zon meer gaat schijnen verdwijnen ze weer tot het volgend jaar.Ze bestaan enkel, half of dubbelbloemig;Groeien in de natuur en bossen vooral op vochtige leemgrond en houden van beschaduwde plekjes.

  € 1,80

  Lees meer

  Aster n.-b. 'Crimson Brocade' - Herfstaster
  Robijnrood met geel hartje.Heeft wel een wat wilde groei en is daarom beter om tussen andere planten te zetten die wat steun geven.Men kan ook om de plant compact te houden hem eind juni tot de grond snoeien, zal dan mooi vertakken en steviger zijn.

  € 1,60

  Lees meer

  Arabis procurrens - Scheefkelk
  Het is een rotsplantje dat ook tussen stapelmuurtjes, grind e.d. kan groeien.

  € 1,45

  Lees meer

  Anemone nem. 'Robinsoniana' - Bosanemoon
  Deze licht lavendelkleurige bosanemoontjes zijn één van de eerste lentebloeiers, tussen maart en mei steken ze al uit, bedekken de bodem dan met hun lieftallige halfgevulde bloempjes.Van zodra de zon meer gaat schijnen verdwijnen ze weer tot het volgend jaar.Groeien in de natuur en bossen vooral op vochtige leemgrond en houden van beschaduwde plekjes.

  € 2,40

  Lees meer

  Aubrieta 'Blue Emperor' - Randjesbloem
  Aubrieta ‘Blue Emperor is een zodevormende plant met lilablauwe bloempjes.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,80

  Lees meer

  Campanula cochleariifolia - Klokje, Dwergklokje
  Campanula cochleariifolia bloeit met violetblauwe klokjes.Erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.

  € 1,45

  Lees meer

  Gypsophila rep. 'Rosa Schönheit' - Gipskruid
  Gypsophila repens 'Rosa Schönheit' is een lage roze gipskruid dat erg geschikt is om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien of voor in de rotstuin.

  € 1,90

  Lees meer

  Toon meer items