Geprint van http://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/zoek/aronskelk-afstand-tussen-de-knollen

> Zoek

Zoek

  U zocht op: aronskelk afstand tussen de knollen

  Arum italicum - Aronskelk
  Het gevlekt blad verschijnt in de herfst, blijft de hele winter tot laat in de lente om dan te verdwijnen tijdens de hele zomer.In april en mei bloeien bleekgele kolven waarop na de bloei rode of oranje bessen op komen, die trouwens zeer giftig zijn.Enkele cultivars :Arum italicum : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum italicum 'Marmoratum' : H30cm, oranje bessen in 7/8Arum maculatum : H40cm, rode bessen in 7/8

  € 1,70

  Lees meer

  Zantedeschia aethiopica - Aronskelk
  Vormt vlezige lancetvormige bladeren op lange stelen.De bloemen zijn trechter/kelkvormig wit waar in het midden een gele bloemkolf zit.Plant hem op een vochtige bodem zoals aan de rand van een vijver alhoewel hij zeer goed langere droogteperiodes kan verdragen.

  € 35,70

  Lees meer

  Potgrond cactussen 5 liter
  Potgrond voor cactussen in zak 5 liter

  € 4,95

  Lees meer

  Meststof voor cactussen en vetplanten
  Deze vloeibare meststof voor cactussen en vetplanten bevat alle noodzakelijke voedingselementen, bevordert de groei van uw planten

  € 3,45

  Lees meer

  Wandkader vlinder tussen bloemen
  Muurdecoratie of muurversiering met vlindermotief en mooie kralen

  € 72,25

  Lees meer

  Meststofdruppelaars kerststerren - 10 flesjes
  Meststof voor kerststerren en kerstcactussen via handige druppelflesjes

  € 3,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Red' is een zodevormende plant met roze bloei tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog. Randjesbloem past in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen. Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Aubrieta 'Cascade Blue' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Cascade Blue' zijn zodevormende planten , bloeien blauw tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,15

  Lees meer

  Aubrieta 'Hamburger Stadtpark' - Randjesbloem
  Zodevormende planten , bloeien lichtpaars tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,70

  Lees meer

  Aubrieta 'Kitte' - Randjesbloem
  Aubrieta ‘Kitte’ bloeit met lichtpaarse bloemen.Zodevormende planten , bloeien tussen april en mei en worden 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.

  € 1,80

  Lees meer

  Knoflook vlecht decoratief
  Een mooie decoratieve vlecht met knoflook als versiering in de keuken.

  € 8,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Bressingham Red' - Randjesbloem
  Aubrieta 'Bressingham Red' is een zodevormende plant , bloeit karmijnroze tussen april en mei en wordt 10 à 15 cm hoog.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,50

  Lees meer

  Glasclips S - set 20 stuks
  Metalen clips om tussen serreruiten te plaatsen te koop

  € 2,95

  Lees meer

  Aubrieta 'Blue Emperor' - Randjesbloem
  Aubrieta ‘Blue Emperor is een zodevormende plant met lilablauwe bloempjes.Passen in rotstuintjes, bloembakken en tussen stenen.Verkiezen de volle zon , op een voedzame kalkrijke bodem, niet te nat eerder aan de droge kant.

  € 1,80

  Lees meer

  Dianthus grat. 'Badenia' - Rotsanjer
  Is erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.Ze vormen ronde pollen van fijn blauwgroene blaadjes en produceren gefranjerde paarsroze bloemen.

  € 1,70

  Lees meer

  Digitalis purp. 'Alba' - Vingerhoedskruid
  De oorspronkelijke soort is licht roodpaars, maar de cultivar 'Alba' is wit.Een wilde plant die toch veel voorkomt in onze tuinen, omdat ze ook op moeilijke plaatsen nog wil groeien, diepe schaduw, tussen bomen en struiken maar wel niet te droog.Ze zaait zich fel uit, tenzij men na de bloei de bloemstengel afknipt.

  € 1,35

  Lees meer

  Digitalis purp. 'Gloxiniiflora' - Vingerhoedskruid
  Digitalis purpurea 'Gloxiniiflora' komt veel voor in onze tuinen, omdat ze ook op moeilijke plaatsen nog wil groeien, diepe schaduw, tussen bomen en struiken maar wel niet te droog.Ze zaait zich fel uit, tenzij men na de bloei de bloemstengel afknipt.Het eerste jaar wordt er een rozet gevormd en het tweede jaar verschijnen de bloemen.

  € 1,35

  Lees meer

  Digitalis purpurea - Vingerhoedskruid
  Een wilde plant die toch veel voorkomt in onze tuinen, omdat ze ook op moeilijke plaatsen nog wil groeien, diepe schaduw, tussen bomen en struiken maar wel niet te droog.Ze zaait zich fel uit, tenzij men na de bloei de bloemstengel afknipt.Het eerste jaar wordt er een rozet gevormd en het tweede jaar verschijnen de bloemen.

  € 1,35

  Lees meer

  Aster n.-b. 'Marie Ballard' - Herfstaster
  Fel blauwpaars met geel hartje, dubbelbloemig.Heeft wel een wat wilde groei en is daarom beter om tussen andere planten te zetten die wat steun geven. Men kan ook om de plant compact te houden hem eind juni tot de grond snoeien, zal dan mooi vertakken en steviger zijn.

  € 1,60

  Lees meer

  Delosperma congestum - IJsbloem, middagbloem
  Delosperma congestum bloeit met glanzende gele bloemen en Heeft vlezig en dik blad.Vermijd de hete middagzon en plant ze op een goed doorlaatbare grond vooral in de winter kan dit schadelijk zijn voor de plant.Delosperma congestum is goed bruikbaar in grind- en rotstuinen of tussen de voegen van stappelmuurtjes.

  € 1,45

  Lees meer

  Campanula cochleariifolia - Klokje, Dwergklokje
  Campanula cochleariifolia bloeit met violetblauwe klokjes.Erg geschikt voor de rotstuin of om tussen de voegen van stapelmuurtjes te groeien.

  € 1,45

  Lees meer

  Actaea simplex 'White Pearl' - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga simplexA. 'White Pearl' heeft een groen blad met purpere stengels en dikke witte bloeiarenSublieme schaduwplanten die goed staan tussen bomen en struiken en weinig zonlicht nodig hebben.

  € 2,95

  Lees meer

  Actaea simplex - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga simplex/ramosaActaea simplex is afkomstig uit Oost-Azië.Het is een prachtige plant om achterin de schaduwborder te planten tussen bomen en struiken.

  € 2,85

  Lees meer

  Actaea simplex 'Atropurpurea' - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga ramosa 'Atropurpurea' Een prachtige plant om achter in de schaduwborder te planten tussen bomen en struiken.Wordt wel 175cm hoog, met bruinpaarse geveerde bladeren en lange, witte, aarvormige bloemen.

  € 3,60

  Lees meer

  Actaea racemosa - Christoffelkruid
  Syn. Cimicifuga simplex/ramosaActaea simplex is afkomstig uit Oost-Azië.Het is een prachtige plant om achterin de schaduwborder te planten tussen bomen en struiken.

  € 3,60

  Lees meer

  Toon meer items