menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 5

Gepaneerde Witlof.

Ga naar meest recente reactie

WielS

WielS

Witlofkroppen
Ontbijtspek (iets dikker gesneden)
Een of twee eieren (naar gelang het aantal kroppen)
Paneermeel
Zout
Peper

Kook de witlofkroppen in 15 tot 20 min. beetgaar in een pan water met wat zout.
Laat de kroppen afkoelen en snij ze over de lengte door.(gelijk alle water kwijt)
Klop het ei los met toevoeging van wat peper en zout.
Omwikkel de witlofkrophelften met ontbijtspek.
Haal ze vervolgens door het ei en het paneermeel.
In een braadpan met boter mooi rondom bruin braden.

Eet smakelijk.

Bloemen & Planten

maandag 30 november 2015 - 09:05
charlotje

Charlotje

Ver-rù-ke-luk !!!
maandag 30 november 2015 - 09:12
LT

LT

Ziet er óók weer goed uit
maandag 30 november 2015 - 10:14
Jeannette1

Jeannette1

Hai WielS,

Dit wordt weer smullen voor Ger, bedankt voor dit recept.

Groetjes,
Jeannette
maandag 30 november 2015 - 12:04
c j de k

C j de k

Ben je toevallig familie van Herman den Blijker ?????????
maandag 30 november 2015 - 14:09

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon