menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Rulders - Aardappelen

Wannus

Wannus

Nog iemand gehoord van Rulders . Mijn moeder maakte dit veel klaar in
mijn jeugd . Dat was van overgebleven aardappelen van s'middags ,
waarbij veel ajuin werd aan toegevoegd en ook nogal een dik sausje ,
Ook laurierblaadjes aan toegevoegd . Ik kan haar helaas het recept
niet meer vragen , ben er op zoek naar . Maar weinigen kennen dit .
zondag 20 december 2015 - 13:18
Joukje Smeding

Joukje Smeding

Mijn tante maakte van de overgebleven aardappelen gehakt brood. Het leek heel wat!
zondag 20 december 2015 - 13:28
Joukje Smeding

Joukje Smeding

Vond het recept op het internet. 5 uien roerbakken. Karnemelk aan de kook brengen. Blijven roeren. Daarna bloem door de karnemelk om het iets dikker te maken. De uien en aardappelen toevoegen kruiden en klaar. Kun je een dag van te voren maken. Om zo de kruiden in het gerecht te laten trekken. Vis of eieren erbij. Succes.
zondag 20 december 2015 - 13:35
Wannus

Wannus

Bedankt
We gaan dat eens uitproberen . Vandaag ook gehoord dat er een klein
beetje azijn ook bij moet .
maandag 21 december 2015 - 18:23

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon