Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Nog iemand gehoord van Rulders . Mijn moeder maakte dit veel klaar in
mijn jeugd . Dat was van overgebleven aardappelen van s'middags ,
waarbij veel ajuin werd aan toegevoegd en ook nogal een dik sausje ,
Ook laurierblaadjes aan toegevoegd . Ik kan haar helaas het recept
niet meer vragen , ben er op zoek naar . Maar weinigen kennen dit .
Vond het recept op het internet. 5 uien roerbakken. Karnemelk aan de kook brengen. Blijven roeren. Daarna bloem door de karnemelk om het iets dikker te maken. De uien en aardappelen toevoegen kruiden en klaar. Kun je een dag van te voren maken. Om zo de kruiden in het gerecht te laten trekken. Vis of eieren erbij. Succes.