Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
500 gram witlof
50 gram boter
ruim een theelepel suiker
½ tot 1 liter bouillon (tablet)
2 plakken ham (dun) gekookt
1 ui
± 25 gram bloem
2,5 dl melk
± 100 gram geraspte kaas (belegen)
peper zout naar smaak
Witlof in stukken snijden ( 1 kropje achter de hand houden)
De ui snipperen en bakken, de witlof en de suiker toevoegen en 3 minuten laten mee fruiten.
Bouillon erbij voegen, de soep 10 minuten laten koken, op een klein vuur.
Daarna pureren met de staafmixer.
Dan binden met bloem en melk en zacht laten koken (2min)
Hierna voegt u de ham en kaas toe en laat de soep nog even pruttelen.
Het achtergehouden kropje , fijngesneden met boter zachtjes even bakken en aan de soep toevoegen