Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik heb zoals ik hier ergens heb gelezen mijn bieslook afgeknipt en in potjes in de diepvries gestoken nu is mijn vraag da is wel nat hè is da normaal en smaakt dat dan ook nog goe
Volgens mij is vers altijd het lekkerst. De gedroogde bieslook uit potjes, die gevriesdroogd is om de smaak optimaal te behouden, smaakt naar lucht vind ik. Maarja het is te proberen he de proof of the pudding is in the eating.
Ik droog de bieslook in een droogoventje. Vind ik veel meer smaak hebben dan die in het winkeltje.
Meestal haal ik er even de vijzel door, dus de structuur van bieslook ben je wel kwijt, maar de smaak is super.
Het valt me in het algemeen altijd op dat zelf gedroogde kruiden zo veel meer smaak hebben dan de commerciele varianten. (maar vers blijft het lekkerst en inmaken is werk)